Maxi jurk

256
*Met de code FS08 en vanaf 2 artikelen uit de selectie vermeld op de site, ontvangt u 35% korting op de jurken, sandalen & lingerie La Redoute Collections & 25% op de rest van de jurken, sandalen & lingerie artikelen. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig t/m 1 mei zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De lange jurk, de ster van de garderobe

Een cocktailparty, een avondje uit of een geklede ceremonie? Het is de perfecte gelegenheid om een lange zwarte strapless jurk, een gewaagde halternek of een uitlopende schedejurk te dragen. Voor een minder bruidsmeisje-achtige baba coole stijl is een vloeiende lange jurk met hippieachtige bloemen geweldig om op het strand te dragen. In de zomer is een lange tie-dye jurk perfect met slippers. In de winter is een lange rechte of nauwsluitende jurk warmer. Heb je advies nodig om de juiste lengte jurk te kiezen? Met de maattabel kun je gemakkelijk je maten opnemen.
Zowel in de winter als in de zomer zijn maxi-jurken een must-have in onze garderobes als teken van elegantie en vrouwelijkheid. Sommigen van ons aarzelen om ze te dragen omdat ze (ten onrechte!) denken dat ze alleen voor lange vrouwen zijn. Helemaal niet, zolang je maar een jurk kiest die bij je lichaamsvorm past. Hier bekijken we welke damesjurken je kunt kiezen als je kort, slungelig of rond bent. Ontdek hoe de lange jurk, een tijdloos onderdeel van de garderobe van vrouwen, kan worden aangepast aan alle gelegenheden.


De keuze is groot, of je nu een stomende blauwe maxi-jurk van bedrukte voile draagt, een extra lang mouwloos matrozenpak of een katoenen tuniek uit de jaren zeventig geïnspireerd op Marokkaanse caftans. Het draait allemaal om creativiteit en de persoonlijkheid van de drager! Voor een rode loper look geven we de voorkeur aan een lange zwarte jurk met een laag uitgesneden rug, hier en daar bezaaid met ton-sur-ton pailletten. Aan de andere kant van het spectrum kun je zijn tweelingjurk in onschuldig wit met kant of guipure-inlays overwegen, als een moderne vestaalse maagd. In de stad is de maxi-jurk van fijn of gedraaid breisel, monochroom of gestreept, een hit in afwachting van de zomer.

Hoe draag je een maxi-jurk?

Glamoureus 's nachts, zigeuner overdag, de maxi-jurk heeft bepaalde codes. Voor een vlekkeloze outfit moet de keuze van accessoires sober zijn. Te hoge hakken, lange kettingen of te grote tassen kunnen een averechts effect hebben op dit kledingstuk met een sterke persoonlijkheid. Om de clichématige Belle des champs of ontsnapte bruidsmeisjeslook te vermijden, kies je voor een bohemian look met discrete juwelen en plateausandalen, vooral voor langere vrouwen.
  • Lange jurken voor kleine vrouwen
    Kleine vrouwen moeten vermijden een model te kiezen dat hen nog kleiner doet lijken! Ze moeten kiezen voor getailleerde jurken met een hoge taille en, voor een vleugje originaliteit, een asymmetrische snit of een split op het been. Kies voor een lange, vloeiende jurk die het silhouet suggereert zonder het te beperken. Vermijd bedrukte patronen en geef de voorkeur aan effen kleuren: een rode maxi jurk voor een gedurfde look of een zwarte maxi jurk voor een meer sobere look. Voor bruiloften of cocktailparty's kies je voor een lange avondjurk in combinatie met een paar pumps. Klassiek en chic, het maakt altijd indruk.
  • Lange jurken voor lange figuren
    I-vormige silhouetten zijn het meest geschikt voor lange, nauwsluitende jurken. Het is echter een goed idee om de algehele look vrouwelijker te maken door de taille te benadrukken en te kiezen voor V-hals stijlen die kleine borsten benadrukken. Op zoek naar een zomerse maxi-jurk? Ga voor een romantische bohemian maxi-jurk die je combineert met een paar platte sandalen. Als je uitgaat op een date, kies dan voor een lange avondjurk die je silhouet een vleugje elegantie geeft.
  • Lange jurken voor rondingen
    Figuur 8's dragen stijlen die hun pluspunten benadrukken terwijl ze hun buik en dijen verbergen. Een plus-size maxi-jurk moet gemaakt zijn van een vloeiend materiaal, met een empire snit die aansluit bij de buste en aan de onderkant uitwaaiert. De nadruk moet liggen op het verticale silhouet en patronen moeten worden vermeden. Een lange zwarte jurk met een smalle riem rond de taille die op de heupen valt zal je geweldig staan. Als je er niet van houdt om je armen te laten zien, kies dan voor een jurk met lange mouwen. Durf 's avonds een lange strapless jurk te dragen die je buste laat zien.
23 45393.4675451042 568 PRODUCTION