Uw vorige zoekopdrachten

Newsletter

Sluiten

WELKOM AANBOD
10€ korting op uw volgende bestelling !

Profiteer van alle promoties en ontdek in avant-première alle mode nieuwigheden door u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven !

Voorbeeld: voorbeeld@skynet.be of 123456789 Dit informatie is verplicht. Gelieve uw e-mailadres te noteren. Dit formaat is niet geldig. Gelieve de spaties, speciale karakters en accenten te verwijderen.

De diensten van La Redoute

Een probleem met uw levering ?


VOOR KLEINE PAKJES


Elk probleem betreffende de levering (ontbrekend of beschadigd artikel) moet binnen de 48u gesignaleerd worden, en dit via 056/85 15 00.

Indien één van uw artikelen niet past, kan u het terugsturen om het om te ruilen of terug te laten betalen. Elke terugzending dient te gebeuren binnen de 14 dagen na levering. U kan ons uw artikelen gratis terugsturen door ze af te geven in een leveringspunt of door ze af te geven in een postkantoor of postpunt.
Voor een vluggere behandeling van uw retour raden we u aan om uw artikel terug te sturen in de originele verpakking, en vergezeld van het los te maken deel van het verzendingsborderel « omruiling- en retourbon ». Houd het andere deel van het verzendingsborderel zorgvuldig bij als bewijs en garantiebon.
Bij de terugzending zal uw leveringspunt of bpost u een bewijs bezorgen. Bevestig dit bewijs aan het deel van het verzendingborderel dat u houdt. Het zal u verplicht gevraagd worden in geval van geschil.
We nodigen u uit om de reden(en) van terugzending te vermelden op het toe te voegen document bij uw pakje. De beschadigde, vuile of reeds gedragen artikelen mogen niet teruggestuurd worden. In geval van overdadige terugzendingen heeft La Redoute het recht om u een toekomstige bestelling te weigeren.
In geval van een omruiling hoeft u de behandelingskosten niet opnieuw te betalen. De artikelen die een garantie genieten zullen enkel teruggenomen worden indien ze vergezeld zijn van uw factuur. TIP : Om het u wat gemakkelijker te maken bij het terugzenden van een artikel, stelt La Redoute u voor om u te laten terugbetalen via een overschrijving op uw rekening. Het volstaat om uw rekeningnummer (IBAN nummer dat u op uw bankuittreksels vindt) te vermelden op het los te maken deel van het verzendingborderel « omruiling- en retourbon » dat u bij de terug te sturen artikelen voegt of rechtstreeks op internet door te klikken op « Mijn profiel »/« Welkom » (afhankelijk of u al ingelogd bent of niet) en door vervolgens te klikken op « Mijn gegevens wijzigen ». In de andere gevallen zal de terugbetaling gebeuren via een cheque die bij u thuis geleverd zal worden.
La Brand Boutique : Voor een vlugge behandeling en terugbetaling van uw retour, raden we aan om uw artikelen van La Brand Boutique in hun originele verpakking terug te sturen. Meerdere artikelen van La Brand Boutique mogen via één retour zending teruggestuurd worden. De artikelen van La Brand Boutique en artikelen van La Redoute moeten echter apart teruggestuurd worden. Bedankt voor uw begrip.

 

VOOR VOLUMINEUZE ARTIKELEN


Elk probleem betreffende de levering van volumineuze artikelen moet binnen de 48u gesignaleerd worden, en dit via 056 / 85 15 00

La Redoute zal vervolgens de gratis afhaling van uw artikelen aan huis organiseren.
Het terug te nemen artikelen moet verpakt zijn in de originele verpakking.
De terugname kan ook gebeuren op hetzelfde moment als de levering van een nieuw artikel, dit onder voorbehoud van de beschikbaarheid en de organisatie van de transporteurs.

 

Goed om weten
Om het verloop van de retour van een artikel wat gemakkelijker te maken, stelt La Redoute voor om u te laten terugbetalen via een overschrijving. Het volstaat om uw rekeningnummer (IBAN nummer dat u terug kan vinden op uw rekeninguittreksels) te vermelden op het los te maken deel van het verzendingsborderel « retourbon » dat u bij de teruggestuurde artikelen voegt of rechtstreeks online in de rubriek « Profiel »/« Welkom » (afhankelijk of je al dan niet al ingelogd bent) en vervolgens in de rubriek "Mijn gegevens wijzigen". We zullen dan een omruiling of terugbetaling uitvoeren, zoals u het wenst.

Loading
De pagina is aan het laden.
Gelieve eventjes geduld te hebben.
172.26.71.199 42885.6115625 63 PRODUCTION