Alles over:

<h2>Antik Batik, voorouderlijke knowhow voor een geraffineerde en hedendaagse mode</h2>

Gabriella Cortese heeft het merk Antik Batik ontworpen in 1992. Het is volgend op reizen naar Tibet en Bali dat de ontwerpster haar modehuis stichtte gewijd aan de vrouwelijke mode. De eerste stukken van het Franse merk waren pareo's met kleurrijke prints die onmiddellijk succes kenden. Volgend op deze triomf verrijkte Antik Batik haar collecties met jurken, hemden, blouses, poncho's, broeken, rokken en nog meer. Gelinkt aan voorouderlijke knowhow gebruikt het merk oude technieken van borduren, print op stof en verven, die de ontwerpster ontdekte tijdens haar reizen. Doorheen haar succesvolle collecties presenteert Antik Batik vrouwelijke en trendy kleding. De prêt-à-porter wereld van Antik Batik zet soepele, comfortabele en modieuze snits in de verf. De prints zijn kleurrijk en bebloemd met een orginele en tijdloze touch. Het gamma accessoires onthult etnische ornamenten, handgestikte borduursels en parels. Urban, hedendaags, bohemien en chic, de mode van Antik Batik kleedt alle dames die op zoek zijn naar unieke en geraffineerde outfits.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43448.58375 1156 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer