Athe vanessa bruno

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Chique en bohemien mode volgens Athé Vanessa Bruno</h2>

Met een mannequin als moeder en een medstichter van gereputeerde modemerken als vader, groeide Vanessa Bruno op in de prêt-à-porter wereld. Mannequin en daarna ontwerpster, ze lanceert een eerste lijn die onmiddellijk een verleiding is voor city, elegante en trendy dames. Haar tweede lijn, Athé Vanessa Bruno kent ook een schitterend succes. De ontwerpster maakt een elegante en comfortabele lijn van kleding en accessoires. Bestemd voor de actieve vrouw zoals voor de mama's of voor de jongeren, de collecties van Athé Vanessa Bruno richten zich op iedereen die op zoek is naar geraffineerde en vrouwelijke stukken. Van de bekende tas in stof met pailletten tot jurken, hemden, broeken of zelfs pockettasjes, de wereld van Athé Vanessa Bruno is uitgestrekt. Bij voorkeur gebruik makend van nobele stoffen, het merk blijft aangepast voor dagelijks gebruik, en laat dames toe om zich te kleden volgens hun wensen. In soepele en elegante lijnen, de outfits van Athé Vanessa Bruno zijn getint met een resoluut modieuze bohemien chic noot. Tijdloze motieven, modieuze kleuren, etnische prints, het merk mikt op originaliteit en elegantie. Een combinatie van chique en ontspannen stijlen, het is een city én trendy damescollectie die aangeboden wordt.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43437.4287731481 313 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer