Bash

(1 article)
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
Alles over:

<h2>Ba&sh, toegankelijke luxe</h2>

Vertrekkende van een mini collectie hippie chic jurken en blouses, slaagden Barbara Boccara en Sharon Krief in de uitdaging om een merk naar hun beeld op te richten. In enkele jaren tijd tranfsormeerden deze twee talentvolle ontwerpers, al vriendinnen vanuit hun kindertijd, hun merk tot een referentie op het gebied van stijl. Ba&sh, geboren uit hun gemeenschappelijke passie voor mode, werd gelanceerd om hun « droom dressing » te lanceren. In hun ideale kast vind je tijdloze musthaves die comfort en chic combineren. Doorheen romantische en moderne collecties kleedt het duo alle generaties dankzij modellen met eenvoudige en vrouwelijke lijnen. Ster merk van de Franse prêt-à-porter, Ba&sh onderscheidt zich door het gebruik van stoffen van topkwaliteit: voile van katoen, kasjmier, zijde… Deze natuurlijke stoffen kan je terugvinden op lange jurken in kant, etnische tunieken en blouses en andere bedrukte topjes. Barbara Boccara en Sharon Krief ontwerpen volgens het ritme van hun wensen. Het Parijse merk biedt vrouwelijke en trendy kleding aan, in geraffineerde snits, maar altijd aangepast voor dagelijks gebruik. Ba&sh geeft iedereen de kans om hun dressing te vullen met kwaliteitsvolle en tijdloze stukken.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43448.58375 1188 PRODUCTION 63 bash
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer