Bellerose

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Bellerose, chique en ontspannen mode voor heel het gezin</h2>

Gesticht in 1989 door Patrick van Heurck, Bellerose is een Belgisch prêt-à-porter merk voor heel het gezin. In het begin, uitgeweken naar Thailand, verstuurde de ontwerper zijn hemden naar naasten en kennissen in België. Heel vlug werd het gamma uitgebreid en openden boetieken hun deuren in België, vlug gevolgd door Spanje, Nederland en Frankrijk. Met de nadruk op comfort en een dynamische stijl, het merk kiest ervoor om ontspannen én trendy kleding te ontwerpen. Jassen, broeken, polo's, T-shirts, truien, jurken of zelfs hemden, Bellerose biedt seizoen na seizoen gevarieerde collecties aan. Het Belgische huis speelt met de stijlen door verschillende werelden te combineren. Van oversized tot ultra slim, van city tot sportswear stijl over mannelijk/vrouwelijke looks, Bellerose slaagt erin om de tegenovergestelden te harmoniseren. Combinatie van traditie en authenticiteit, het merk engageert zich rond het concept van het gezin door kleding te ontworpen voor dames, heren en kinderen. Jaren ervaring, een minutieus werk en stoffen van uitzonderlijke kwaliteit, Bellerose laat zich gelden in de prêt-à-porter wereld. Er wordt vol ongeduld uitgekeken naar elke collectie.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.226 43448.58375 234 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer