Cacharel

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Cacharel, altijd romantisch</h2>

Het verhaal van Cacharel begint in 1958 als Jean Bousquet, kleermaker uit Nîmes, zich in Parijs installeert om artisanale broeken voor dames te ontwerpen. Vanaf het begin kiest het merk duidelijk voor een goed gedefinieerde mode met een combinatie van frisheid en romantiek. Het bedrijf, symbool van vrijheid en avant-gardisme, onderscheidt zich in 1963 met zijn blouse in roze crêpe, die vervolgens het symbool zal worden van zijn unieke stijl. De stof met fijne bloemen wordt ook een duidelijke handtekening van het huis. Jurken, rokken, hemden of broeken: het is een plezier om de Cacharel prints terug te vinden op de zomer stukken. De tinten van roze, oranje, groen of rood zijn ook verwerkt in de nieuwste collecties. De plooien en naden komen ook regelmatig terug op verschillende jurken. Doorheen de jaren heeft Cacharel zijn identiteit ontwikkeld die gereflecteerd wordt doorheen de collecties. Modern en nostalgisch in één, deze mode is gemaakt voor elke vrouw. Meer dan vijftig jaar na het ontstaan is Cacharel een referentie geworden op het gebied van Franse prêt-à-porter.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 672 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer