Carven

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Het merk Carven, een mode die de tijd uitdaagt</h2>

Het modehuis Carven werd opgericht in Parijs, in 1945, door Marie-Louise Carven, geboren als Carmen de Tommaso, een naam die ze niet graag hoorde. Omdat ze geen kleding vond die aangepast is aan haar kleine lichaamsbouw, beslist ze om haar eigen couture huis te openen. In 1945 vervoegt Carven de grootste mode ontwerpers dankzij « Ma Griffe », een gestreepte jurk in wit en groen, die een wereldwijd succes kende. Édith Piaf, Cécile Aubry, Martine Caron en Michèle Morgan werden definitief veroverd door deze glamour stijl, elegant en licht. In 1946 werd het parfum « Ma Griffe » gecommercialiseerd, gevolgd door « Robe d’Un Soir » en de eau de toilette « Vétiver ». In de jaren 1950 werd de prêt-à-porter lijn Carven Junior, gewijd aan de kinderen, ontwikkeld. Het city merk wil alle generaties samenbrengen: lichte tailleurs voor de working girls, klein kort jurkje in linnen of katoen voor de jonge mama's en de actieve dames. De fans van de gesofisticeerde look zijn vergroeid met een tijdloze stijl van jurken in crêpe, in organza en in zijde, te dragen met sandalen met hak. Als het oxformd hemd en de broek met klassieke plooi zich laat gelden bij de heren, dan bezwijken de tieners definitief voor de sweaters en T-shirts met trendy prints. Zonder de onmisbare zonnebril te vergeten voor een chique mode tijdens elk seizoen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43448.58375 625 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer