Alles over:

<h2>Diega kleedt de city vrouw</h2>

De stukken van het merk Diega combineren de easy chic allure met de noblesse van zijde voor de working girls. Met kleuren die de trends volgen, de kleding verzekert een luchtig silhouet, een excentrieke touch. De collecties van Diega zijn tijdloos om de city vrouw te verleiden. Carole Petit, stichtster van het merk, creëerde haar eerste modellen volgens haar eigen idee van de vrouwelijke dressing. Gepassioneerd door mode en altijd op zoek naar een uitdaging, vertoefde de ontwerpsters in een kleermakers milieu. Ze erfde haar smaak voor mooie stoffen van haar vader, en van haar moeder kreeg ze de liefde voor gesofisticeerde kleding en elegantie mee. Ze inspireert zich ook op de Spaanse cultuur om haar eigen couture huis te stichten. Naast city outfits zijn de stukken bedacht als een echte mentaliteit. Vertrekkende van mannelijke stukken, zoals een goed gesneden jasje, tekent Carole Petit exclusieve prints met een retro touch. De collecties vloeien uit elkaar voort, altijd met dezelfde passie. Doorheen de tijd vormt het merk zich een eigen identiteit en vandaag de dag incarneert Diega de ziel van haar ontwerpster.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43440.7527083333 1219 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer