Harris wilson

(44 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:

<h2>Harris Wilson, geraffineerde stukken in een chique en trendy stijl</h2>

Het merk Harris Wilson zag het daglicht in 1975. Sinds het begin streefde het één doel na: kleding van hoge kwaliteit ontwerpen voor dames en heren. De eerste stukken in tricot hebben het Franse merk een beeld bezorgd van authenticiteit, comfort en elegantie. Collectie na collectie weet Harris Wilson kwaliteit, durf en raffinement te combineren in zijn kledingstukken. De wereld van Harris Wilson is ruim. Van T-shirts voor heren tot rokken langs jasjes, hemden of broeken, het merk bewerkt alles in de mooiste stoffen. Bij Harris Wilson tellen de details evenveel als de snits of stoffen. Knooplijsten, elleboogstukken, halsuitsnijdingen, elk element is verhoogd met een inzetstuk met liberty print, strepen, ruitjes of zelfs stippen. Ontwikkeling van hun knowhow gedurende al meer dan 40 jaar, het merk dat een specialist is van tricot, priviligeert de zachte en comfortabele stoffen en tijdloze modieuze snits. Het is zo, met een onuitputtelijke smaak van raffinement en authenticiteit, dat Harris Wilson de wereld van mannelijke en vrouwelijke prêt à porter weet te veroveren.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43440.7527083333 1203 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer