Hartford

(46 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
Alles over:

<h2>Hartford : american style à la française</h2>

Hoewel het een exclusief Frans merk is, is Hartford vooral aanwezig op de Amerikaanse markt waarvan het de mode essentiels herinterpreteert. Alles begon in New York, in 1979, met Yves Chareton en zijn wens om de hemden van de american dream opnieuw te ontwerpen: « work shirts » met « button down ». Dankzij zijn ontmoeting met een locale fabrikant, lanceert Yves Chareton zijn merk en produceert hij zijn eerste hemden, vlug opgepikt door sterren zoals Bruce Springsteen. Hartford bleef trouw aan zijn waarden en gaat voor kwaliteit en authenticiteit van zijn artikelen met bestudeerde prints, stoffen en kleuren. Sinds 2000 kleedt het merk heren, dames en kinderen, maar altijd volgens hetzelfde recept: een alternatieve klassieke dressing aanprijzen. Hartford geeft onze garderobe een Amerikaanse vintage spirit: de collecties die geïnspireerd zijn op military outfits vormen de basics om tot unieke stukken met een preppy allure. Het Franse merk verzekert een nauwgezet werk in de uitbouw van zijn vestiaire. De kleding van Hartford laat zich gelden als musthaves met uniek retro cachet.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43440.7527083333 1578 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer