Japan Rags

(4 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Japan Rags is een Frans kledingmerk dat ontstaan is in 1998 en dat zich richt tot heren. Het is een bedrijf dat voornamelijk jeans en accessoires fabriceert. Japan Rags heeft zijn collecties verrijkt en heeft een volledige lijn voor jonge jongens geïntegreerd. Japan Rags maakt het verschil in de stijl van kledij en in de zorg die toegepast wordt tijdens de fabricatie. De collecties zijn grotendeels vintage, met kledingstukken in used stijl, maar dicht bij de urban en sportswear trends. Je vindt er ook een meer chique stijl zoals met bepaalde hemden, jasjes of polo’s en broeken van Japan Rags. De collectie voor jonge jongens heeft, op zijn beurt, broeken, T-shirts of stevige trendy jasjes in zijn aanbod. Er is een groot werk verricht op de kwaliteit en verwassing van de Japan Rags jeans, gefabriceerd in het Mediterraan gebied. Van de bekende jeans van Japan Rags tot sweaters over jasjes van Japan Rags, de stijl van deze kledingstukken is authentiek en origineel, elke jeans is een uniek stuk dat deel uitmaakt van de actuele trend.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.204 43440.7527083333 1766 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer