Kaporal 5

(152 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Het merk Kaporal 5 werd opgericht door Laurent Emsellem in 2003. Het behoort tot de LEM SAS groep, opgericht in 1979 door zijn vader, Serge Emsellem. Dit familiemerk gespecialiseerd in denim werd al vlug een jong en trendy prêt-à-porter merk. Kaporal 5 heeft ook een ruime keuze accessoires in zijn gamma zoals brillen, horloges en schoenen. De wereld van het merk, initieel gevoed door Amerikaanse invloeden, biedt vandaag de dag verschillende originele stijlen aan zoals de vintage look of stukken in een dandy stijl. Het merk biedt heel volledige collecties aan, met stukken zoals de Kaporal 5 jeans, T-shirts of zelfs jurken en hemden van Kaporal 5 in bewerkte en onuitgegeven stoffen en prints. Het bedrijf biedt een jonge dynamische stijl aan, met kennis van zaken onderhouden door de 17 stylistes van het merk die gehuisvest zijn in Marseille. Kaporal 5 kent vandaag een groeiend succes dankzij de overname door een Engels investeringsfonds. Het merk telt meer dan 70 verkooppunten.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.199 43448.58375 1594 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer