Karl Marc John

(5 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Romantico-rock look met de kleding van Karl Marc John. Casual outfit of chic tailleur: ontdek de nieuwe collectie van het prêt-à-porter merk voor dames en kinderen. Jasje, broek, jurk zonder de klassieke trui van Karl Marc John te vergeten: het Franse merk kleedt dames en kinderen met een ware urban look. Deze online prêt-à-porter boetiek biedt een onuitgegeven kledingcollectie aan van Karl Marc John. Chic tailleur voor een groot moment of casual outfit om te gaan shoppen in de stad: de stijl van Karl Marc John past bij alle mode. Voor een trendy allure op ontspannen wijze kan de trui van KMJ gedragen worden met een slim jeans en hakken tijdens de winter of met een beige short en sandalen tijdens de zomer.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 1453 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer