Lejaby

(3 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
Alles over:
Het Franse lingerie merk Lejaby zag het daglicht in 1930 in het kleine stadje Bellegarde-sur-Valserine. De stichter, Marcel Blanchard, was naast de schoonbroer van Gabrielle Viannay, een eenvoudige couturier die zijn eerste modellen maakte in de achterzaal van een cinema die beheerd werd door zijn zus. Lejaby kent heel vlug succes, meer bepaald dankzij de beha modellen die comfortabel én sexy zijn. Het merk is het eerste om, vanaf 1972, modellen aan te bieden in lycra vezels en met een lijn onzichtbaar ondergoed van Lejaby, Nuage genaamd, in 1995. Na enkele moeilijke jaren werd Lejaby in 2012 Maison Lejaby en biedt het nieuwe collecties aan zoals een badmode lijn van Lejaby, een lijn met couture lingerie en een lijn voor ronde dames. Met 90 jaar ervaring durft het merk de uitdaging aan te gaan met « chic à la française » door nobele stoffen aan te bieden zoals kant van Calais, zijde of artisanale borduursels.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43440.7527083333 1031 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer