Minnetonka

(5 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
Alles over:

<h2>Ga voor een wild look met de Minnetonka schoenen</h2>

Opgericht in 1946 door Philip Miller, Minnetonka is eerst en vooral een familieverhaal van drie generaties. Recht uit de stad Minnesota vanwaar ook de naam komt, het merk met Indiaanse inspiratie incarneert de boho-chic trend van het moment. De laarzen, boots en mocassins van Minnetonka zijn zowel modieus en tijdloos en bezorgen uw outfits een etnische touch. Alle modellen zijn handgestikt, en gerealiseerd in herten- of elandhuid voor een wilde look. Bepaalde ervan gevoerd met shearling schapenvacht voor een optimaal comfort tijdens de winter. Het merk biedt ook sandalen aan voor tijdens de zomer en voorziet ook de heren en kinderen van het nodige schoeisel. In 1960 werd het Thunderbird model het meesterstuk van het merk. In Europa sinds 1978, toch is het pas in 2007 dat deze schoenen in daim met veters en franjes hun weg vonden naar de kasten van de fashionistas dankzij Kate Moss, die een soort van ambassadrice van het merk werd door meerdere malen publieke optredens te maken met Minnetonka schoenen aan haar voeten. Boots met franjes en zacht comfort of super comfortabele soepele mocassins, de Indiaanse schoenen vergezellen u een seizoen lang. Ga voor een comfortabele touch van vrijheid van een mooie squaw dankzij deze schoenen met authentieke look.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43448.58375 1109 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer