Niu

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Niu : etnische collecties en knowhow uit Italië</h2>

Het was in 1999 dat het merk Niu het daglicht zag in Italië, gedragen door Serena en Bruno Cibischino, twee heel creatieve broers. De collecties van het merk zijn geïnspireerd op de reizen doorheen de hele wereld van de oprichters, in het bijzonder Afrika en zijn unieke rijkdom van textiel. Verbeelding, techniek en chic à l’italienne passen perfect samen om originele en kwaliteitsvolle stukken te creëren. Het merkt tekent kleurrijke modellen, vol vrouwelijkheid en elegantie. Elke tint of print uit zich op nobele stoffen, zoals zijde, wol, jacquard of zelfs katoen, altijd met zorg gestikt. Wie fan is van etnische mode en bruisende kleuren, wie dol is op wax, wie verliefd is op dierenprints of grafische prints en dames die gewoon met de mode willen spelen, zullen zonder twijfel bezwijken voor deze stukken vol karakter. T-shirts, blouses, broeken, jurken, rokken, jasjes, jassen en accessoires worden naar gelang het seizoen vernieuwd. Niu biedt deze dames oneindig veel mogelijkheden om elke dag in een bruisende stijl te verschijnen, zonder het minste complex !
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.226 43437.4287731481 266 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer