Alles over:
Het verhaal van het recente merk Philips Avent gaat terug tot de creatie van Avent, in 1984. Dit gereputeerd merk in het domein van kinderverzorging is gespecialiseerd in het ontwerp van materiaal om de maaltijden en verzorging van baby’s gemakkelijker te maken. Tussen zijn bekendste ontwerpen is de zuigfles van Avent een musthave voor de baby tas. Met een bredere praktische hals, een fopspeen in silicone, zonder smaak noch geur en in een vorm die dicht aansluit bij deze van de moederborst, het blijkt een uitstekend alternatief te zijn voor de borstvoeding en beperkt darmproblemen bij de zuigelingen. Sinds deze kleine revolutie werkt Avent samen met het bekende merk Philips, het ontstaan van Philips Avent, volledig gewijd aan de baby. Thermometers van Philips Avent, zuigflessen, borstvoedingstoestellen, babyfoons van Philips Avent voor de veiligheid en comfort van jonge ouders en hun kleine schatten. Om jonge kinderen rustig te laten groeien, is het verzorgingsmateriaal van Philips Avent onmisbaar voor iedereen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 1063 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer