Pomandere

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Pomandere, luxe à l'italienne</h2>

Opgericht in 2007 door ontwerper Carlo Zanuso, het Italiaanse huis Pomandere neemt ons, doorheen haar collecties, mee naar een chique en ruwe wereld. Met rechte modellen, vintage prints en een mix van stoffen, inspiraties en stijlen, verleidt Pomandere de fashionistas die eerst en vooral op zoek zijn naar eenvoud. Carlo Zanuso is erin geslaagd om zijn merk te verankeren in een retro en romantische stijl, die doorgetrokken wordt met een vintage en hedendaagse spirit. Altijd met de eis van grote kwaliteit en comfort, begon hij met de hemden van heren te herinterpreteren alvorens de vrouwelijke vestiaire te bewerken. We vinden het made in Italy raffinement terug in deze kledingstukken met geraffineerde stukken en bestudeerde snits. Pomandere vernieuwt de klassieke elementen met poëzie, in het bijzonder de bovenstukken en jasjes. De collecties bevatten vandaag hemdjes in jersey, strakke broeken, gewafelde jurken en andere stola's in linnen. Heel wat stukken met gestructureerde lijn maken het succes van het merk. Mikkend op vrouwelijkheid en elegantie, de kleding van Pomandere wordt gedragen als een parfum : ze passen zich aan in functie van het seizoen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43440.7527083333 531 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer