Redskins

(74 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Serge Aboujedid richt zijn merk van leren kleding op in 1974 en noemt het Redskins, een naam geïnspireerd door de grote Amerikaanse ruimtes waarvan hij sinds jongsaf droomt en door de « american way of life » die hem fascineert. Heel vlug slaagt Redskins erin om zich te laten gelden in de modewereld dankzij de keuze voor kwaliteitsvolle stoffen en bepaalde modellen zijn klassiekers geworden, zoals het Speedway jasje, een leren beige jasje van het aviator type. Vanaf de jaren 2000 diversifieert Redskins haar productie van artikelen in leer en biedt het lederwaren en bagages aan, alsook een lijn brillen, schoenen en kledij. Tussen de populaire modellen vind je de jeans van Redskins die beschikbaar is in meerdere modellen: regular fit, skinny, boyfriend… Hoewel het ster artikel van het merk het leren herenjasje van Redskins blijft, we noteren toch een duidelijke verhoging van dames modellen de laatste jaren en vermenigvuldiging van jasjes in levendige kleuren zoals koningsblauw, oranje of rood.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43448.58375 1016 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer