Reiko

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Reiko, de kunst van een broek</h2>

Reiko is de onmisbare referentie op het gebied van broeken. Van jeans tot chino, het huis herziet de klassiekers door bewerkte stoffen en kleurrijke tinten te combineren om tot een heel trendy casual stijl te komen. Het Franse merk is ontstaan in Marseille in 2009, op initiatief van Bryan en Yoann Assouline en Véli Weber. De drie vrienden gaan de uitdaging aan om hun eigen jeansmerk te lanceren. Reiko gaat voor een precieze keuze van stoffen en diversiteit van modellen. Het modehuis observeert en laat de trends achter zich om een denim gamma aan te bieden dat altijd modieus is. Van slim tot bootcut over 7/8, de broeken zijn beschikbaar in alle vormen en alle kleuren. Doorheen de tijd werd het gamma uitgebreid. De dames kunnen voortaan ook bezwijken voor hun T-shirts, perfecto's of blazers. De Reiko modellen, aan een redelijke prijs, hebben hun plaats in de dressing van alle working girls en fashion addicts. Hun vrouwelijke snits en creativiteit van de lijn verleiden de fashionistas. Trouw aan hun slogan « Art of Pants », Reiko maakt van een jeans een onmisbaar chic stuk.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43440.7527083333 328 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer