Alles over:

<h2>Toupy, zijde in al zijn facetten</h2>

Specialist van zijde, het merk Toupy biedt stukken aan die zowel fashion als vrouwelijk zijn. Toupy is één van de laatste mode merken made in France : het is in de Parijse ateliers dat de collecties gefabriceerd worden die alle dames laten schitteren. De modellen van het Parijse huis zijn casual en bestaan uit luchtige jurken en preppy jumpsuits, alsook uit wijde topjes en carrot broeken, de mythische stukken. Toupy biedt een ruim gamma basics aan, merendeels kleding in zijde, en enkele specifieke originele ontwerpen. Het merk legt de nadruk op de kwaliteit van de confectie en de tijdloze snits. Op de Toupy vrouw staat geen leeftijd, ze is ambitieus maar heeft haar kinderlijke ziel behouden. Daarom is het voor de stylistes niet altijd makkelijk om de onmisbare touch te vinden die voor wat extra's zorgt, zowel voor overdag als's avonds. Toupy staat voor een merk gewijd aan geluk, frisheid en vol vreugde. De ludieke naam haalt de kleuren en stoffen aan die je terugvindt in haar vestiaire. Toupy wil voldoen aan alle wensen van de hedendaagse vrouw. De French touch blijft ons verleiden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43440.7527083333 1797 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer