True nyc

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>True NYC, de broek in al zijn facetten</h2>

Vergis u niet, het merk True NYC is wel degelijk afkomstig uit Italië. Specialist van de broek in stof, van chino broek tot cargo broek, het merk is vlug onmisbaar geworden. Door kleur en perfecte val te combineren, is de broek op True NYC wijze onmisbaar in uw dressing. Het is op New York, de ongeremde stad die uniek is in zijn genre, dat de ontwerper van het merk zich inspireert om zijn stukken te ontwerpen. Bestemd voor klanten die op zoek zijn naar broeken die zowel comfortabel als gesofisticeerd zijn, de modellen van het huis zijn beschikbaar in jeans, gabardine, katoen en fluweel. Het merk is vandaag geëvolueerd en biedt een ruimer gamma aan. Hoewel de naam altijd doet denken aan broeken voor heren met een onberispelijke kwaliteit, tekent ze ook een kleding collectie bestemd voor dames, in stevige en aangenaam te dragen stoffen. Wat ook de stukken zijn dat het aanbiedt, het merk hecht altijd een groot belang aan details. En dat is precies wat het zo charmant maakt !
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43437.4287731481 672 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer