JE LAATSTE ZOEKOPDRACHTEN

Newsletter

Sluiten

WELKOM AANBOD
10€ korting op uw volgende bestelling !

Profiteer van alle promoties en ontdek in avant-première alle mode nieuwigheden door u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven !

Voorbeeld: voorbeeld@skynet.be of 123456789 Dit informatie is verplicht. Gelieve uw e-mailadres te noteren. Dit formaat is niet geldig. Gelieve de spaties, speciale karakters en accenten te verwijderen.

Het aanbod van het moment
Inspiratie
Nieuwe mode & interieur trends...

De sporty trend maakt zijn comeback en tekent voor een energieke ontmoeting tussen de sportwereld en de modewereld. De geweven stoffen worden gecombineerd in bewegende lijnen om je look een dynamische touch te bezorgen.

Spontaniteit en naturel zijn op de afspraak! Bloemenmotieven, pasteltinten en soepele stoffen worden op subtiele wijze uitgespeeld op goede basics. De vrouwelijke trend zoals het hoort en om dagelijks te kunnen dragen !

De Country Craft stijl herneemt de sterke thema’s van de A’rt–and Craft : een licht, naturel en authentiek interieur. Tussen gemoderniseerde landelijke meubelen en een moderne vintage look zijn naturel hout en nobele materialen koning.

Wat nieuws ?

#MyRedoute

Trots over je laatste aankoop ? Deel een foto van je lookideeën of van je interieur !

EEN FOTO DELEN >
Loading
De pagina is aan het laden.
Gelieve eventjes geduld te hebben.
172.26.71.199 43103.3957327199 78 PRODUCTION