Uw vorige zoekopdrachten

Newsletter

Sluiten

WELKOM AANBOD
10€ korting op uw volgende bestelling !

Profiteer van alle promoties en ontdek in avant-première alle mode nieuwigheden door u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven !

Voorbeeld: voorbeeld@skynet.be of 123456789 Dit informatie is verplicht. Gelieve uw e-mailadres te noteren. Dit formaat is niet geldig. Gelieve de spaties, speciale karakters en accenten te verwijderen.

 Mijn huidige aanbiedingen :

SPRING SALES WEEK
 * Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een ander promotioneel aanbod, geldig t/m 10 april 2017 zolang de voorraad strekt. Tot - 50% op heel de site.  De online reeds afgeprijsde artikelen behouden hun korting. De vrijstelling van de leveringskosten is geldig vanaf 10 € aankopen.
 
#MODE BOOK AANBOD - CODE SPRING :
 * Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een ander promotioneel aanbod, en geldig zolang de voorraad strekt. De artikelen uit deze catalogus genieten 25% korting bij vermelding van de code SPRING. De online reeds afgeprijsde artikelen behouden hun korting. De vrijstelling van de leveringskosten is geldig vanaf 10 € aankopen. 

WINTER COLLECTIE tot -80%

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt op een selectie artikelen. 

WINTER COLLECTIE La Brand Boutique : tot -50%
Aanbod geldig zolang de voorraad strekt op een selectie artikelen. 

La Brand Boutique Outlet : tot -50%
Aanbod geldig zolang de voorraad strekt op een selectie artikelen aangeduid door "La Brand Boutique Outlet". 

WELKOM AANBOD: 10€ KORTING

Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een ander promotioneel aanbod, en éénmaal geldig, enkel bij elke nieuwe inschrijving voor de nieuwsbrieven van La Redoute en vanaf 49€ aankopen. Bij vermelding van uw speciale actiecode in het winkelmandje zullen uw kortingen toegepast worden in plaats van het online lopende aanbod. Strikt persoonlijke cheque, geldig op alle collecties (behalve rode prijzen). De korting zal verdeeld worden over elk besteld artikel en eventueel over verschillende facturen. Niet inwisselbaar noch terugbetaalbaar in cash. Indien u een artikel terugstuurt doet u afstand van de toegestane korting aan dit artikel.


Loading
De pagina is aan het laden.
Gelieve eventjes geduld te hebben.
172.25.71.218 42779.7062152778 31 PRODUCTION