JE LAATSTE ZOEKOPDRACHTEN

Newsletter

Sluiten

WELKOM AANBOD
10€ korting op uw volgende bestelling !

Profiteer van alle promoties en ontdek in avant-première alle mode nieuwigheden door u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven !

Voorbeeld: voorbeeld@skynet.be of 123456789 Dit informatie is verplicht. Gelieve uw e-mailadres te noteren. Dit formaat is niet geldig. Gelieve de spaties, speciale karakters en accenten te verwijderen.

 Mijn huidige aanbiedingen :

Gratis Levering in een Kariboo! leveringspunt
Om onze ecologische voetafdruk te beperken, prioriseert La Redoute de levering in een leveringspunt. Hierdoor bieden we de levering gratis aan in een Kariboo! Punt en wordt voor de levering aan huis of bij een derde 1€ aangerekend, vanaf 10€ aankopen. Bij elke bestelling lager dan 10€, wordt een forfaitaire bijdrage van 4,99 € aangerekend voor de behandelings- en verzendingskosten van uw pakje (dit bedrag kan gewijzigd worden bij een commerciële actie).

MID SEASON SALES : tot -50%
Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een ander promotioneel aanbod, en geldig t/m 21 november 2017 zolang de voorraad strekt. Tot -50% op een online aangeduide selectie artikelen. De vrijstelling van de leveringskosten is geldig vanaf 10 € aankopen. Tel : 056 85 15 00.  

CHEQUES AANBOD : 60€/150€ 90€/200€ 125€/250€
Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een ander promotioneel aanbod, en geldig t/m 24 november 2017 middernacht zolang de voorraad strekt. De cheques zijn geldig op de herfst-winter 2017 collecties. De rode prijzen genieten geen enkele korting. De korting zal verdeeld worden over elk besteld artikel en eventueel over verschillende facturen. Cheques niet inwisselbaar noch terugbetaalbaar in cash. Indien u een artikel terugstuurt, doet u afstand van de toegestane korting aan dit artikel.


EXCLUSIEF AANBOD : -50% N°1 -30% REST
Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, en éénmaal geldig tot 24 november 2017 ,zolang de voorraad strekt. Uw favoriete artikel gekozen uit de Herfst Winter 2017 collecties geniet 50 % korting. De rest van uw artikelen gekozen uit de Herfst Winter 2017 collecties geniet 30 % korting. De rode prijzen genieten geen enkele korting.


 
FLASH SALES PARTY WEAR - 50% met de code PARTY

Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig tot 19 november 2017 middernacht, zolang de voorraad strekt. U geniet 50% korting op een selectie artikelen in de categorie" party wear " http://www.laredoute.be/category/cat-185336.aspx Bij vermelding van uw speciale actiecode zullen uw voordelen toegepast worden in plaats van de lopende kortingen 


WELKOM AANBOD: 10€ KORTING

Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een ander promotioneel aanbod, en éénmaal geldig, enkel bij elke nieuwe inschrijving voor de nieuwsbrieven van La Redoute en vanaf 49€ aankopen. Bij vermelding van uw speciale actiecode in het winkelmandje zullen uw kortingen toegepast worden in plaats van het online lopende aanbod. Strikt persoonlijke cheque, geldig op alle collecties (behalve rode prijzen). De korting zal verdeeld worden over elk besteld artikel en eventueel over verschillende facturen. Niet inwisselbaar noch terugbetaalbaar in cash. Indien u een artikel terugstuurt doet u afstand van de toegestane korting aan dit artikel.


Loading
De pagina is aan het laden.
Gelieve eventjes geduld te hebben.
172.26.71.207 42885.6115625 31 PRODUCTION