Haardroger Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord VA SXJ8500DRC

Kleur Rood
Maten één maat
1
  • Gratis levering vanaf 10€(1) aankopen
Gedetailleerde omschrijving

Haardroger swiss silent jet 8500 ionic rotocord va sxj8500drc VALERA rood

Haardroger Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord VA SXJ8500DRCValerais sinds 1955 het merk bij uitstek voor professionele kappers en kapsters. De producten worden in Zwitserland gemaakt en zijndaardoor synoniem van nauwkeurigheid, kwaliteit en stevigheid. Kies professioneel materiaal voor de verzorging van uw haar! Het doel van Valera: gezond en mooi haar, het tijdloze symbool van vrouwelijkheid. Voortaan kunt u dankzij de ValeraSwiss SilenceJet Pro 8500 genieten van deze unieke knowhow, kunt u zichzelf tijd besparen en krijgt u ook nog eens hetzelfde resultaat als bij de kapper! De 8500 van Valerais een stil werkende professionele haardroger. Hij produceert slechts 64 decibel tegenover 75 decibel voor klassieke haardrogers. Dat resultaat is te danken aan de toepassing van de Smart AirFlow-technologie, die niet alleen het geluidsniveau beperkt, maar die ook nog eens het nodige vermogen levert. Hij is uitgerust met een heel stevige AC-motor met een lange levensduur voor professioneel gebruik (met een gebruiksduur van ongeveer 10 jaar). Deze haardroger is licht: slechts 555 g! haalt een vermogen van 2 000 watt en staat daarmee garant voor een uitstekende verzorging van het haar. Het beschikt over de Ionic-functie, 6 combinaties temperatuur/ ventilatie, een toets voor koude lucht om het kapsel te fixeren en een metalen luchtfilter die kan worden verwijderd zodat het toestel gemakkelijker kan worden onderhouden. De haardroger is verder nog uitgerust met de Rotocord, een systeem dat voorkomt dat de 3 m lange kabel verstrikt raakt. Er worden 3 toebehoren bij geleverd: een standaard smalleblaasmond, een Touch Me-concentratordie door het gebruik van een dubbele wand koud blijft (waardoor u zich niet meer kunt verbranden als u het toestel met de hand vastneemt of als u aan het brushen bent) en een diffusor die de warmte zacht verspreidt (geeft meer volume, ideaal voor permanent en zacht voor krullen).

Kleuren Rood
Maten één maat
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43437.4287731481 156 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer