JE LAATSTE ZOEKOPDRACHTEN

Newsletter

Sluiten

WELKOM AANBOD
10€ korting op uw volgende bestelling !

Profiteer van alle promoties en ontdek in avant-première alle mode nieuwigheden door u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven !

Voorbeeld: voorbeeld@skynet.be of 123456789 Dit informatie is verplicht. Gelieve uw e-mailadres te noteren. Dit formaat is niet geldig. Gelieve de spaties, speciale karakters en accenten te verwijderen.

PLANTRONICS

IPL epilator SMOOTHSKIN Gold

Gedetailleerde omschrijving
Kleuren
Zwart
 • ZwartZwart
Maten
één maat
Cet article est personnalisable*
*Ce champ est obligatoire
Veuillez indiquer votre texte
Groene prijs Ontwerper Rode prijs
vanaf 399,99
ou payez en |SPLIT_PRICE|
TAEG fixe :
Montant total dû :
Mentions légales
Selecteer een kleur en maat om dit artikel aan uw favorieten toe te voegen.
Aantal
1
Dit artikel werd toegevoegd in uw mandje !
Kijken naar de complete look Bekijk de leveringsinfo Veuillez sélectionner une taille
 • Verkocht en verstuurd door Dit artikel wordt verkocht en verstuurd door een partner van La Redoute topVendor TOP VENDEUR

La Redoute Diensten :

  Omschrijving

  Ipl epilator smoothskin gold PLANTRONICS zwart

  IPL epilator SMOOTHSKIN Gold

  IPL EPILATOR SMOOTHSKIN GOLD
  - Je hebt IPL epilatie al getest in een schoonheidssalon en je wil de behandeling bij je thuis verlengen? Je hebt het nog niet getest maar wil gelijkaardige resulatien thuis bekomen? SmoothSkin GOLD, het meest zeker en efficiënte IPL toestel maakt dit alles mogelijk!

  - Verkrijg een huid die zacht blijft, zo lang dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over prikkelende benen en oksels!

  - De meest zekere op de markt
  - SmoothSkin GOLD beschikt over een geavanceerde technologie, uniek op de markt: de Detect and Set functie. Het toestel beschikt over twee huidkleursensoren die detecteren of er in alle veiligheid geflitst mag worden.Eenmaal het artikel gedetecteerd heeft dat het zonder risico kan flitsen, past het automatisch het nodige vermogen aan om de zone op de meest efficiënte wijze te behandelen. Met SmoothSkin GOLD kan je epileren zonder risico op verbranding!

  - Een maximale efficiëntie
  - SmoothSkin GOLD combineert snelheid en efficiëntie.In minder dan 20 minuten kan je je lichaam en gezicht behandelen. Dankzij de Detect and Set functie past het toestel het noodzakelijke vermogen voortdurend aan voor een optimale behandeling van de zone. Je zal een vermindering van beharing tot 83% opmerken na slechts 3 weken! Het is aangeraden om de behandeling éénmaal per week uit te voeren, en dit gedurende 12 weken. Voer het vervolgens éénmaal per maand uit de reactivatie van haarwortels te vermijden.

  - Eenvoudig in gebruik
  - Om de behandeling te starten volstaat het om het toestel aan te sluiten. Plaats het vervolgens op de huid en druk op startknop.Laat vervolgens SmoothSkin de rest doen!

  - Een gevoeldige modus
  - Heb je een gevoelige huid? SmoothSkin GOLD beschikt over een gevoelige modus die speciaal ontworpen is zodat je zelf de intensiteit van het toestel kan verminderen. SmoothSkin GOLD zorgt ervoor dat de half definitieve epilatie voor iedereen toegankelijk is!

  - Een ergonomisch design
  - SmoothSkin GOLD beschikt over een luxueus design dat de behandeling nog aangenamer maakt! Het toestel is gemakkelijk te manipuleren en zo kan je gemakkelijk alles zones bereiken die je wenst te epileren.

  Kleuren
  Zwart
  Maten
  andere afbeeldingen IPL epilator SMOOTHSKIN Gold PLANTRONICS

  Ontdek ook


  Loading
  De pagina is aan het laden.
  Gelieve eventjes geduld te hebben.
  172.26.71.200 43103.3957327199 94 PRODUCTION