Jasjes ONLY

24
Alles over:

Ontdek de collectie Only jassen voor dames

Duik in een selectie waar stijl en comfort elkaar ontmoeten. Het jasje, het emblematische stuk van de garderobe van elke vrouw, vindt een speciale weerklank in de collectie Only damesjassen van La Redoute. Creaties die de seizoenen met onthutsend gemak overstijgen, dat is wat deze uitzonderlijke collectie belooft. Wat dacht je van een frisse blazer voor die cruciale vergadering? Of een gewatteerd donsjack voor die winterse wandelingen?

Maten en kleuren voor iedereen

De juiste maat vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor elk figuur is er een ruime keuze aan maten en het geschenk van maatwerk. Deze jassen zijn tot in het kleinste detail verkrijgbaar en omarmen elk lichaamstype. Klassiek zwart, pasteltinten of gewaagde patronen? Geen paniek, er is voor ieder wat wils. La Redoute streeft ernaar een fantastische reeks keuzes aan te bieden zodat iedereen zichzelf kan uitdrukken door middel van zijn Only jacket.

Prijzen, prestige, Alleen

Waarom zouden elegante stukken een fortuin moeten kosten? La Redoute bewijst dat uitmuntendheid betaalbaar kan zijn zonder aan kwaliteit in te boeten. De jassen in de Women's Only collectie combineren tijdloos design met een onovertroffen afwerking, terwijl ze toch betaalbaar blijven. Wie zegt dat je moet kiezen tussen prijs en prestige? Wij zeker niet! Blader door deze selectie en laat de schittering van een leren jack of de gratie van een parka op maat tot bloei komen. Jassen die voor zichzelf spreken zijn hier en nu bij La Redoute.
10 45484.3992380671 455 PRODUCTION