Alles over:

Kousen voor dames

Waarom zou u zelfklevende sexy kousen of kousen met jarretellen dragen als een eenvoudige panty ook kan volstaan? Het is niet zozeer wat je kan zien, maar wat je voelt als vrouw die sexy overkomt. Kousen met kant dragen onder een rok, zelfs een halflange rok, herinnert u aan de betoverende werking van fijne vrouwelijke lingerie. Bovendien geeft het in de slaapkamer gegarandeerd een wow-effect. Naast de esthetische kant van deze geraffineerde sexy kousen, zorgen de zelfklevende kousen en jarretellen er eveneens voor dat u nooit uw panty’s rond uw taille hoeft op te houden. Ze hebben geen opkrullende randjes, geen zichtbare naden en vormen het ideale item om sensuele vrouwelijkheid te combineren met optimaal draaggemak dankzij de luchtigheid van dit eeuwenoude modeartikel. Kies de gewenste dikte van de sexy kousen en combineer met jurken en rokken, lang of kort.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43418.4144907407 984 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer