Loopauto's, loopwagens, schommelspeelgoed Speelgoed

4
Alles over:

Draagzak

Een draagzak is een speelvoertuig voor kinderen waarmee ze zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Hij is er in de vorm van een driewieler, een auto met stuur of een traptractor. Sommige draagzakken hebben een telescopische handgreep zodat mama en papa het kind kunnen begeleiden: dit staat bekend als een duwdrager. Evoluerend speelgoed voor de eerste levensfase, ontworpen om de motorische vaardigheden van peuters te verbeteren

Van de eerste stapjes tot het grote avontuur

Het avontuur begint met de eerste stapjes met La Redoute! Met een breed assortiment dragers, loopstoeltjes en wipstoeltjes beloven we je peuter uren speelplezier en zachtjes leren. Ons speelgoed is zorgvuldig geselecteerd om de verbeelding te stimuleren en de ontwikkeling van de allerkleinsten te ondersteunen. Laten we samen in deze betoverende wereld duiken, waar elk stuk speelgoed een belofte van lachen en ontdekken is. Beginnen met lopen is een grote stap in de ontwikkeling van een baby, en wat is er dan beter dan een stevige rollator of stijlvolle draagzak om ze aan te moedigen bij hun eerste verkenningen? Onze loopstoeltjes zijn gemaakt van hout of metaal en zijn verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke, kleurrijke thema's. Stel je voor dat je kleine piloot aan het stuur zit van een ouderwets uitziende auto, of aan de stuurknuppel van een loopwagentje, dat hem niet alleen helpt zijn eerste stapjes te zetten, maar ook een perfect speelkameraadje is!

Éveil et Amusement: Een unieke selectie speelgoed

Schommelspeelgoed is tijdloos en fascinerend omdat het kinderen vermaakt en tegelijkertijd hun coördinatie en evenwicht ontwikkelt. Pony, eenhoorn of zelfs raket, elk schommelspeelgoed nodigt uit tot nieuwe verhalen bij elke schommel. Roze voor kleine dromers, of in meer neutrale tinten om alle zintuigen te prikkelen, er is vast een schommelspeelgoed dat bij je kind past. De beschikbare driewielers en andere dragers bieden zeker het ideale speelgoed om op te groeien en plezier te hebben, zonder dat ouders naar de spaarpot hoeven te grijpen.

Veiligheid en creativiteit in het hart van het spel

Naast plezier hebben we ook aandacht voor de veiligheid van je kind. Onze draagzakken en loopstoeltjes zijn ontworpen voor optimale stabiliteit, zodat je baby niet kan vallen en zich vol vertrouwen kan bewegen. We nemen ook alle voorzorgsmaatregelen om beknelde vingers of onnodige verwondingen te voorkomen. Creativiteit staat centraal in onze selectie. Speelgoed is een paspoort naar denkbeeldige werelden waarin elk kind zijn eigen avonturen kan creëren. Je zult de blik van verwondering op de gezichten van je kinderen zien als ze op hun schommelspeelgoed rijden of wegscheuren met hun kinderkar. Tot slot is elke glimlach van je kind de mooiste beloning van allemaal. Kijken hoe trots ze zijn als ze hun speelgoed onder de knie hebben, luisteren naar de uitbarstingen van lachen als het loopstoeltje door de bocht glijdt in de woonkamer, dat is het eenvoudige, pure geluk dat La Redoute elk gezin wil bieden. Met onze draagzakken, loopstoeltjes en schommelspeelgoed gaan speelplezier en leerplezier hand in hand, klaar om de harten van uw kleine ontdekkingsreizigers te veroveren. Dus ben je klaar om op avontuur te gaan?
20 45488.7486236458 219 PRODUCTION