Zuigfles accessoires

1
Alles over:

Waarvoor dient een flessenaftap?

Was de fles na gebruik onmiddellijk in heet water met een beetje afwasmiddel. Laat vervolgens alle onderdelen van de fles aan de lucht drogen. Om verontreiniging van werkoppervlakken te voorkomen, moeten flessen op een lekbak worden geplaatst. Een afdruiprek voor flessen laat het water goed weglopen en dient ook als praktische opslag.

Maximaliseer de ruimte met onze stijlvolle afvoeren

Kies voor flessenlekbakjes die ontworpen zijn om het leven gemakkelijker te maken en tegelijkertijd de accessoires van je baby schoon te houden. Deze producten zijn praktisch en passen in elke keukenruimte. Elk afdruiprek met zijn ingenieuze ontwerp zorgt ervoor dat zuigflessen en spenen optimaal drogen en voorkomt vocht en onaangename geurtjes. Kijk niet verder dan ons assortiment merkproducten, die gemak en comfort bieden voor dagelijks gebruik.

Perfecte hygiëne met de juiste borstels

Flessen schoon houden is essentieel voor de gezondheid van je baby. Daarom biedt La Redoute een breed assortiment flessenborstels voor het grondig reinigen van flessen. Met doeltreffende borstelharen en ergonomische handgrepen wordt het reinigen eenvoudig en precies. De flessenborstels maken het gemakkelijk om melkresten te verwijderen en tegelijkertijd de structuur van de flessen te beschermen. Je vindt ook complete sets met dozen om deze essentiële accessoires te organiseren en op te bergen.

De juiste prijs voor babyspullen

Een ouder zijn brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee en wij zijn er om producten aan te bieden die waar voor je geld bieden. Als je door onze catalogus bladert, denk dan aan deze drie fouten: een te grote afdruiprek kiezen, een borstel die moeilijk te hanteren is of kwaliteit verwaarlozen voor een lage prijs. Integendeel, La Redoute's lijst met accessoires integreert prijs, esthetiek en functionaliteit om aan elke behoefte te voldoen. Je vindt er compacte flessendrogers en flessenborstels met een zachte greep, perfect geschikt voor onze drukke levensstijl. Vertrouw op de opmerkingen van onze klanten om de ideale keuze te maken en rust jezelf uit met accessoires die elke fase van het bereiden van de maaltijd van je baby gemakkelijker maken.
21 45462.6114667708 281 PRODUCTION