Eettafel

139
*Met de code DECO, vanaf €99 decoratie aankopen ontvangt u een extra korting van 5%, vanaf €199 decoratie aankopen ontvangt u een extra korting van 10% op de deco La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig van 16 t/m 31 mei zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De eetkamertafel is een essentieel onderdeel van elk huis. Hij wordt elke dag gebruikt, maar is niettemin een decoratief meubelstuk dat je met de grootste zorg moet kiezen om bij de sfeer van je huis te passen.

Je vindt hier een selectie kwaliteitsproducten en de onmisbare eettafel. Uitschuifbaar voor een groot aantal gasten, in stevig, massief eikenhout... Of in metaal met een prachtig lichtgevend glazen blad en kostbare notenhouten poten, de eetkamertafel kan worden aangepast aan al je wensen.

Een maaltijd, een tafel, delen

Als eettafels konden praten, zouden ze veel verhalen en herinneringen hebben om te delen. Etenstijd is een speciaal moment om met je dierbaren te praten.

De eetkamertafel kan rechthoekig en traditioneel zijn, met een mooi tafelkleed. Of hij kan heel wat designvoller en futuristischer zijn, met een combinatie van glas en metaal. Hun capaciteit biedt soms plaats aan een groot aantal gasten, ideaal voor een grote familie of als je graag veel gasten ontvangt!

Woon je in een kleine ruimte? Geen probleem. Profiteer van onze eettafels voor twee personen die in een handomdraai kunnen worden omgevormd tot 6 couverts dankzij een uitklapbaar verlengblad.

Hoe kies je een eettafel?

Bij het kiezen van de juiste eetkamertafel zijn er twee essentiële criteria: de grootte van je kamer en de stijl van je inrichting.

De grootte en vorm van de eettafel

Afhankelijk van de grootte en het oppervlak van je eetkamer moet je tafel passen bij het decor.

Hoeveel gasten heb je meestal? Heb je vaak gasten? Aan de hand van deze vragen kun je het aantal plaatsen aan tafel bepalen en of je een aanschuiftafel nodig hebt.

  • Als je kamer vrij ruim is, heb je geluk: elke tafelvorm is goed.
  • Als je ruimte beperkter is, neemt een rechthoekige tafel minder ruimte in beslag en kan hij tegen een muur worden geplaatst.

De stijl van de tafel

Vandaag de dag is er veel keuze in design en kleur. Zwart, wit, hout, metaal, glas - de enige beperking is je creativiteit.

Een ruime keuze aan eettafelmodellen: een stijl voor elke smaak

Om het gemakkelijker te maken om je nieuwe tafel te installeren, is de levering gratis en kun je je oude meubelstuk terugbrengen als dat nodig is.

Voorbij zijn de dagen van oude massief eiken tafels die niet gedemonteerd kunnen worden. Het is tijd om met de tijd mee te gaan, dus al onze tafels worden geleverd als bouwpakket, zodat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Het duurt niet lang voordat je samen van een heerlijke maaltijd kunt genieten.

Wat is jouw stijl eetkamertafel? Welke ga jij kiezen?