Consoletafels, bijzettafels

81
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Wat zijn de verschillen tussen een kolomtafel en een consoletafel?

Een nachtkastje is een klein rond of ovaal tafeltje met één centrale poot. Geplaatst in een gang, bij de voordeur of onder een spiegel, biedt dit kleine, praktische en decoratieve meubel plaats aan al je dagelijkse spullen: handtas, autosleutels, post, enz. Met dezelfde functie als de kolomtafel is de console een klein uitschuifbaar tafeltje dat tegen een muur kan worden geplakt. Hij is ruimtebesparend en kan opklapbaar zijn of laden hebben. Met zijn retro of moderne stijl geeft het een romantisch tintje aan de woon- of slaapkamer.

Veelzijdig bij uitstek, de console vindt gemakkelijk zijn plaats in onze leefomgeving. Uitgerust met laden of legplanken is het je beste bondgenoot voor dagelijkse opslag, ongeacht de grootte van je ruimte. Perfect om je inrichting te accentueren, maakt hij naam in onze interieurs. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen, zal je keuze afhangen van je indeling en hoe je het wilt gebruiken. Wil je speciale opbergruimte of gewoon een plank om je favoriete vaas op te zetten? Denk erover na, want sommige zijn uitgerust met laden of planken, terwijl andere gewoon een hoge, smalle tafel zijn. Het praktische nut, de decoratieve aantrekkingskracht en de verscheidenheid aan formaten zijn allemaal goed en wel. Doe je eerste aankoop en je zult zo verleid zijn dat je ze in verschillende kamers wilt vermenigvuldigen.

Welke stijl voor je console?

Je nieuwe meubels moeten passen bij jouw wereld. Als je van art deco houdt, zul je dol zijn op de combinatie van glas en verguld metaal. Voor een vintage look zijn de jaren 50 en hun ronde vormen helemaal in. Als je de voorkeur geeft aan de industriële trend, kies dan voor ruwe materialen en metaal. Als je een hedendaagse of Scandinavische fan bent, kies dan voor een zeer verfijnd model dat perfect in je interieur past. Het marmeren blad doet ook wonderen, met het voordeel dat het verkrijgbaar is in een reeks kleuren die passen bij de nuances van je interieur. De meer klassieke versie in eiken of andere houtsoorten maakt dit uitgebreide assortiment compleet. Voor een fantasierijk tintje brengen de gouden of zwarte onderstellen in de vorm van bladeren of takken een vleugje exotiek in huis. Los of als set van drie miniconsoles, in rechte of halve maan vormen en in een grote verscheidenheid aan maten, je vindt zeker het product dat je zoekt. Het wordt zeker een hoogtepunt in je interieur.

Hoe gebruik je je nieuwe meubels?

Zie het als opbergruimte of als een manier om je snuisterijen te laten zien. In een inkomhal met lades vermijd je de warboel van rondslingerende sleutels en andere snuisterijen wanneer je thuiskomt van het werk. Een spiegel erboven, een goed gekozen vaas of een paar boeken creëren een warm geheel dat de toon zet voor je huis. In de woonkamer, waar je je mooiste lamp, je kaarsen en je favoriete boeken kunt uitstallen, of in de eetkamer, als dressoir, alle opties zijn mogelijk. Sommige hebben veel planken, waardoor het perfecte kleine boekenkastjes zijn om de sfeer van je huis te versterken. De kleinere formaten kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als planken voor je favoriete groene planten. De badkamer is een favoriete plek voor deze meubels. Gebruik ze om een paar handdoeken in op te bergen of schik manden om een paar schoonheidsproducten in te bewaren - het voegt karakter toe. Denk in de slaapkamer aan het kaptafelmodel met de spiegel en een paar lades voor een bevoorrechte ruimte gewijd aan je intimiteit. Als je een extra bureau nodig hebt, maak er dan een bureau van. Kortom, de console is nog lang niet uitgepraat.

21 45488.7486236458 313 PRODUCTION