Boekenkasten

143
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot 40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De verschillende soorten opslag die beschikbaar zijn

In deze sectie vind je kubussen, wandplanken, dubbele of driedubbele boekenkasten, met glas, asymmetrisch, draaibaar, zuilvormig, horizontaal of verticaal. Modellen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, waaronder grenen, gewaxt of ongewaxt eiken, gelakt of ongelakt, metaal, essen, teak, acacia... en in een breed scala aan kleuren. Je kunt voorwerpen en boeken uitstallen en presenteren, je kamers decoreren en indelen, bijvoorbeeld met boekenkasten die aan beide kanten open kunnen... De planken zijn afneembaar en verstelbaar, dus onze design boekenkasten kunnen aan al je behoeften worden aangepast.

Wil je je huis inrichten en weet je niet welke meubels je moet kiezen voor je slaapkamer, woonkamer of kantoor? Waarom kies je niet voor een boekenkast? Hij is perfect voor zowel kleine als grote ruimtes en geeft je veel opbergruimte.

Een kleine kamer inrichten

Het inrichten van een kamer met weinig vloeroppervlak kan al snel een spelletje Tetris worden als je niet de juiste meubels koopt.

Vind een breed assortiment meubels die ideaal zijn om een kamer in te richten zonder de leefruimte aan te tasten.

Wat de sfeer in je huis ook is of in welke kamer je een element mist, je hebt talloze opties om de boekenkast te vinden die je nodig hebt: in hout voor een landelijke of antieke uitstraling, in metaal voor een modernere, industriële inrichting...

Er zijn verschillende legplanken verkrijgbaar, in afmetingen die passen bij kleine ruimtes, of ze nu op de vloer staan of aan de muur worden bevestigd, zodat je meer opbergruimte hebt zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Of je nu de voorkeur geeft aan een enkele plank, een plank met vakken of een plank met een deur, aan jou de keuze.

Kiezen voor een kolom is ook een zeer goede oplossing als de kamer niet erg groot is of als je deze op een hoger niveau moet inrichten.

Een middelgrote kamer inrichten

Je hebt veel meer mogelijkheden om een middelgrote kamer in te richten. Je kunt er de voorkeur aan geven om alleen wandkastjes (zoals een plank) te installeren om je prullaria op te bergen als je belangrijkste doel is om je muren te decoreren, maar je moet weten dat er een aantal zeer mooie boekenkasten verkrijgbaar zijn om je favoriete kamer prachtig mee te vullen!

Ook hier hangt de materiaalkeuze af van je persoonlijke smaak en de stijl van je interieur. Je kunt ook twee materialen combineren om mooie decoratieve elementen te creëren.

Inrichting op meerdere niveaus, met of zonder laden en deuren... Er is een ruime keuze om je huis volgens de hoogste normen in te richten.

Voor onderdelen met grote volumes

In deze kamers kan alles! Als het budget het toelaat, zijn er meubels verkrijgbaar in alle prijsklassen.

Als je kamer een groot oppervlak heeft, waarom installeer je dan geen karaktervolle boekenkast? Kies er een van massief hout, bijvoorbeeld: kersen, grenen, eiken of zelfs mango, met een karakteristieke of gelakte afwerking of wit of zwart geschilderd... De mogelijkheden zijn eindeloos!

En waarom neem je er geen met een ladder om de sfeer van de films en tekenfilms van vroeger over te nemen? Het geeft je kamer een heel ander gevoel en maakt hem gezelliger en warmer met mooie boeken, decoratieve voorwerpen en zelfs planten.

Als je de hoeken van je kamers wilt aankleden, is een hoekelement een mogelijke oplossing en beschikbaar in de selectie.

Natuurlijk is thuisbezorging beschikbaar voor alle grote meubels en kun je het aantal sterren (dat overeenkomt met de kwaliteitsbeoordeling) dat de producten hebben gekregen controleren voordat je koopt.