Bed

297
*Met de code HOM4, ontvangt u €25 korting per aankoopschijf van €100 uit de collecties meubelen en/of deco van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt toegepast in je winkelmandje door de code HOM4 toe te passen in het vak "promotiecode". De korting, van maximaal €1250, wordt gespreid over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig t/m 1 mei 2024 zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Het bed, het middelpunt van de slaapkamer

Als het om de slaapkamer gaat, staat het bed in het middelpunt van de belangstelling. Het speelt een grote rol in de algehele sfeer van je slaapkamer. Onze 250 modellen zijn zorgvuldig geselecteerd om aan ieders verwachtingen te voldoen. Of het nu gaat om een bed in massief eiken of grenen, een bed in kunstleer, een stalen bed, een bed met stof of een bed met een buisframe, er is een bedstructuur voor elk project. En voor diegenen die buiten de gebaande paden willen denken, bieden we een assortiment vintage bedden, rotan bedden en originele boekenkastbedden. Voor kleine ruimtes of occasionele behoeften hebben we een reeks nuttige en functionele bijzetbedden geselecteerd. Er zijn meer dan 12 verschillende kleuren beschikbaar om aan je wensen te voldoen. Onze matrassen van topmerken zijn perfect geschikt voor al onze bedframes, zodat je verzekerd bent van een rustige nachtrust en een gelukkig ontwaken. Het La Redoute Intérieurs gamma biedt u een selectie van design en praktische bedden. Door hun zorgvuldige stijl en onberispelijke kwaliteit zijn het robuuste bedden die jarenlang meegaan. Deze ontwerpers nemen je mee op een inventieve reis door verschillende tijdperken en stijlen. Ze hebben zelfs het mythische spijlenbed uit onze kindertijd, zo praktisch en economisch, weer in ere hersteld. Dankzij hen kunnen we je een verfijnd assortiment aanbieden dat je fantasie de vrije loop laat. Als het op comfort aankomt, zijn al onze designbedden voorzien van topkwaliteit lattenbodems. Naast hun oorspronkelijke doel bieden onze bedden je ook slimme nieuwe opbergmogelijkheden. Gebruik de beschikbare ruimte onder het bed, met de bedlade voor kleding of de bedbox voor grote spullen, en bespaar een aanzienlijke hoeveelheid ruimte.

We ontmoeten elkaar daar elke avond. Het is een van de belangrijkste plekken in ons leven. Weet je waar we het over hebben? Nee ? Wat dacht je van een beetje hulp? Je brengt je nachten daar door. Nu heb je het. Het bed is je knusse nest waarin je op krachten komt. Maar om goed te slapen, moet je het met zorg kiezen.

Een bed voor je opgemaakt

De gemiddelde persoon brengt 8 uur per dag in bed door. Je moet je bed dus niet zomaar kiezen. Beddengoed en structuur zijn allebei belangrijk. De eerste om dat kleine coconnetje te creëren. Het tweede om stijl toe te voegen aan je slaapkamer.

Eerst en vooral moet je beslissen wie het bed gaat gebruiken. Een kind, een stel, een alleenstaande? Er zijn verschillende modellen bedden voor volwassenen. Voor wie een kleine slaapkamer heeft en veel spullen moet opbergen, is een bed met boxen of laden ideaal, met opbergruimte onder het bed. Anderen kunnen kiezen voor een klassiek bed. Maar ook hier is het niet zo eenvoudig. Je moet de juiste lattenbodem en matras kiezen voor een goede nachtrust.

Om deze keuze te maken, is het essentieel om je slaapgewoonten te analyseren. Ben je zwaarlijvig? Kies een stevige matras die u het beste ondersteunt. Heb je een slechte rug? Kies een halfhard of stevig model.

Er worden verschillende technologieën gebruikt om een matras te maken. Als je veel zweet of het snel warm hebt, is een latex matras een uitstekend idee. Het ventileert zeer goed. Als je je bed deelt met iemand die veel beweegt, kies dan voor een springveermatras. Conventionele schuimmatrassen worden over het algemeen niet aanbevolen voor dagelijkse slaap. Ze zakken vrij snel in en bieden geen goede ondersteuning, behalve traagschuimmatrassen.

Als je op je buik slaapt, kies dan voor een traagschuim matras. Latex modellen worden aanbevolen voor zijslapers. Latex of veren zijn ideaal voor rugslapers.

De bedbodem - een belangrijk element

De bodem verdient ook uw aandacht. Deze ondersteunt de matras en speelt ook een rol in je nachtrust. Lattenbodems bieden een zeer goede ventilatie. Ze zijn ideaal voor schuim- of latexmatrassen. Verende bodems worden enkel gebruikt bij matrassen met veren. Ze bieden optimale ondersteuning.

De boxspring is bekleed met stof. Hij kan zijn voorzien van onbedekte latten, die zorgen voor een goede ventilatie, of bedekte latten, die zorgen voor een minder goede ventilatie, waardoor je je kamer regelmatig moet luchten. Je kunt ook kiezen voor een relaxte lattenbodem met een rugleuning of poten die omhoog kunnen. Deze zijn ideaal om bepaalde lichaamsdelen gericht te ondersteunen.

Het bedframe, een essentieel

Gewoonlijk kun je gewoon poten onder de basis zetten en zo een eenvoudig bed creëren. Maar als je een heel esthetisch bed wilt, kun je ook kiezen voor een bedframe. Het frame houdt de lattenbodem en de matras bij elkaar en zorgt voor een beter slaapoppervlak voor mensen die veel bewegen. Er is geen risico dat de matras naar de ene of de andere kant verschuift. Om de afmetingen van het frame te bepalen, meet je je matras en lattenbodem op. Dat is heel eenvoudig. Je vindt bedomrandingen in hout (kersen of eiken) of metaal (ijzer of koper), die minder duur zijn. Hout geeft een meer rustieke, warme uitstraling. Je kunt het onaangeroerd laten of schilderen (zwart, wit, enz.). Modellen met hoofdeinden zijn ideaal om stijl toe te voegen. Je kunt kiezen tussen een heel klassiek item of iets heel origineels. Het is aan jou om te beslissen wat het beste past bij het ontwerp van je kamer. Een stoffen hoofdeinde geeft een meer eigentijdse stijl dan een houten frame. Vooral als het zwart of donkergrijs is.