Kersttafel decoratie

109
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Kerstmis is een speciale tijd voor gezinnen, een onderbreking van het jaar waarin we de tijd nemen om samen te komen en een moment van gezelligheid te delen. Maaltijden spelen hierbij een belangrijke rol. We verzamelen ons rond verfijnde gerechten en kijken met goed humeur naar de vreugde en opwinding van de kinderen. Het huis is al in de stemming met de lichtjes, de kerstboom of de kerststal, alle warme versieringen die zo kenmerkend zijn voor het seizoen. De tafel staat in het middelpunt van de belangstelling en als gastheer wil je dat die piekfijn is aangekleed om er een uitzonderlijke gelegenheid van te maken. Je hebt een origineel decor bedacht voor je gasten. Kies enkele producten uit het ruime assortiment en combineer ze op gedurfde wijze om een gepersonaliseerde setting te creëren die jouw imago weerspiegelt.

De benodigdheden voor een geslaagde feesttafel

Kleuren, lichtjes, alles wat winter symboliseert, sneeuw, cadeautjes en de kerstman roepen allemaal herinneringen op aan deze feestdagen. Het is niet nodig om ze allemaal op tafel te zetten, kies in plaats daarvan voor een paar zorgvuldig uitgekozen stukken. Allereerst is er het tafelkleed. De kleur ervan bepaalt de rest van de accessoires. En vergeet niet het af te stemmen op je servies. In katoen of polyester kun je kiezen uit een reeks tinten om je maaltijd op te fleuren: patronen met sterren of zilveren vlokken, of gewoon goud. Voeg een rode tafelloper toe om je decoratie te benadrukken. Richt je op verlichting - dat is een belangrijk element tijdens de feestdagen. Plaats een paar mini-lantaarns in de vorm van een pinguïn of beer, waxinelichtjes die doen denken aan De Notenkraker of kandelaars omringd door takken. En LED's bieden talloze mogelijkheden: een rendier, een sneeuwpop of een lichtgevende dennenboom zullen je oudejaarsavond in stijl verlichten. Je hebt ook de keuze uit houten onderwerpen en slingers die gemakkelijk een plaatsje zullen vinden in je inrichting. Het moeilijkste is om te kiezen.

De kleine details die het verschil maken

De magie van Kerstmis krijgt vorm in een veelheid aan details die de sfeer veranderen in iets unieks, specifiek voor die dag. Het idee is om het feestelijke thema in zoveel mogelijk tafeldecoraties terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan plaatskaartjes: gouden ananassen, houten dennenbomen of cadeauverpakkingen zien er geweldig uit. Je kunt ook bij elk tafeltje een vilten zakje neerzetten dat versierd is met rode en witte motieven, zoals de kerstman of sneeuwvlokken. Doe voor elke gast een cadeautje in het zakje. Het is een attent gebaar dat zeer gewaardeerd zal worden. Maak het af met het peper- en zoutstel in de vorm van een rendier. En waarom maak je geen tafelmiddenstuk met een boeket takken waaraan je kerstballen, porselein of textiel kunt hangen? Kies kleuren die bij het thema passen en creëer een contrast met de takken, die wit, karakteristiek, zilver of goud kunnen zijn. Laat je creativiteit het woord doen.

12 45484.3992380671 190 PRODUCTION