Bedrand

18
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Wiegbumper

De stootrand is een gewatteerde, met stof beklede wand die tegen de spijlen van het ledikant wordt geplaatst. Het zorgt ervoor dat het kind veilig kan slapen en voorkomt dat ze tegen elkaar botsen. Dit beddengoed voor baby's wordt meestal gecombineerd met een bijpassende slaapzak. De wiegbumper is verkrijgbaar in verschillende maten en past zowel in een ledikant als in een bed van 70x140 cm.

Als je ouders wordt, komen er nieuwe prioriteiten bij in je dagelijkse routine, zoals het comfort, de gezondheid en het welzijn van je baby. Je moet ervoor zorgen dat ze alles hebben wat ze nodig hebben. Maar bovenal is de veiligheid van je nieuwe baby van het grootste belang. Natuurlijk kun je nooit genoeg voorbereid zijn om het nieuwste lid van de familie te verwelkomen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel accessoires verkrijgbaar waarmee ouders hun beschermende rol optimaal kunnen vervullen. En de wiegbumper is er daar één van. Het doel: je baby beschermen terwijl hij slaapt.

Waarom een stootrand kopen?

De wiegbumper is een erg populair accessoire. Hij is te koop in bijna elke winkel met babyaccessoires. En daar is een goede reden voor. Deze babybumper is praktisch, maar ook esthetisch. Je kunt er een warme, persoonlijke ruimte mee creëren in de wieg van je baby. Met dit veilige apparaat kun je voorkomen dat je baby zijn hoofd, been of arm tegen de spijlen van zijn bedje stoot, terwijl je hem zijn eigen knusse coconnetje geeft.

Het kan worden gekozen voor of na de geboorte van je kind en kan worden afgestemd op de andere spullen van het kind, afhankelijk van de kleur, het thema van de kamer of het materiaal. Qua kleuren zijn wit, roze en blauw het populairst. Het voordeel van wit is dat het een gemengde kleur is, waardoor het geschikt is voor zowel jongens als meisjes. De stootkussen kan een van de sleutelelementen zijn in de decoratie van de kamer, maar ook het stuk dat de bestaande inrichting zal verbeteren. Bovendien is het gemakkelijk te installeren, te verwijderen en te wassen.

Wanneer moet een stootrand worden gebruikt?

Je hoeft je niet te haasten om vanaf de geboorte een stootrand op het bedje van je baby te leggen. Sommige specialisten op het gebied van de eerste levensjaren raden zelfs aan om te wachten tot je baby 2 is voordat je dit product gebruikt. Maar als je baby begint te bewegen, schopt en het risico loopt met zijn beentjes tussen de spijlen van zijn bedje terecht te komen, dan hoef je niet te aarzelen: een stootrand voor je baby is dan het beste om hem te beschermen.

Om risico's te vermijden, moet je er een kiezen die strak om de spijlen zit, stevig is en niet te zacht, en een ademende stof heeft voor het geval je baby zijn hoofd erop legt.

Bumperbeschermers in verschillende designs

Er zijn verschillende stijlen en modellen stootranden voor kinderbedjes. Dat is een van de vele voordelen van dit kinderverzorgingsartikel. Je vindt klassieke, gevlochten en veelzijdige modellen. Je hoeft alleen maar goed na te denken bij het maken van je keuze en rekening te houden met alle noodzakelijke parameters, zoals het geslacht van de baby, de harmonie van kleuren, het gekozen decoratiethema of de stijl die je wilt.

22 45497.4580454861 266 PRODUCTION