Tafellaken, Tafelkleed

98
*Met de code MOD4 en vanaf 2 artikelen mode, bedden & matrassen en/of linnengoed in het winkelmandje geniet u van de vermelde kortingen op de site (behalve outlet). De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig t/m 1 mei zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Tafelkleden en oliedoeken zijn essentieel huishoudlinnen.

Dit functionele tafellinnen doet meer dan alleen het meubilair beschermen tegen vlekken en spatten tijdens het eten. Het tafellaken is ook het decor voor feestelijke diners, de terugkerende decoratie voor momenten van gezelligheid. Ronde tafelkleden, tafelkleden met olieverf, geborduurde Provençaalse tafelkleden of geruite landelijke tafelkleden: deze afdeling tafellinnen heeft een gevarieerde collectie kleuren en motieven, passend bij het servies en het eetkamermeubilair. Het draait allemaal om de kunst van de tafel als het gaat om het vermaken van gasten. Dit seizoen in de kijker in onze huishoudlinnenwinkel: vlekbestendige tafelkleden, ronde tafelkleden, decoratieve tafelkleden en ook kersttafelkleden. Profiteer van de kerstavonden om je huis te versieren met linten en kaarsen en ontwerp je kersttafel.

Vanaf nu hoef je bij het kiezen van een tafeldekking niet meer dezelfde te nemen als je oma! Je vindt ze in alle mogelijke kleuren, en zelfs met eigenschappen die in grootmoeders tijd nog niet bestonden!

Producten in elke kleur

Kiezen uit het hele kleurengamma zal moeilijk worden! Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor je stoffen vierkant. Basiskleuren zoals beige, wit of rood met witte stippen. Je vindt allerlei geometrische vormen en patronen. Vierkanten, driehoeken, bloemen, palmbladeren, de mogelijkheden zijn eindeloos en passen perfect bij je interieur.

Door te kiezen voor een effen tafelkleed geef je een iets klassiekere stijl aan je maaltijden en dat zal natuurlijk zoveel mogelijk mensen aanspreken. Als je een mooie massief houten tafel hebt, wil je die misschien delen met je gasten, dus is een transparant tafelkleed ideaal. Tot slot kun je voor wat meer excentriciteit en natuur in je interieur kiezen voor bloemmotieven, die altijd erg trendy zijn.

Verschillende materialen voor een stijl die bij je past

Voor een gezellige tafel kan je kiezen uit een brede waaier aan materialen. Zo is er het klassieke polyester, dat gemakkelijk schoon te maken is en - het moet gezegd - vrij voordelig.

Er zijn bijvoorbeeld prachtige linnen tafellopers die een nogal karakteristieke sfeer creëren tijdens het eten. Je kunt ook kiezen voor een katoenen tafelkleed - sommige combineren zelfs linnen en katoen! Of waarom kies je er geen van hennep, dat misschien bij jou in de buurt wordt geoogst?

Eigenschappen op maat van uw behoeften

Tegenwoordig worden tafelkleden niet alleen gemaakt van klassieke stoffen die gemakkelijk vlekken maken. Een glas wijn gemorst tijdens een etentje met het gezin en het is een hele strijd om de vlek eruit te krijgen. Polyester, gewaxt canvas of gecoat katoen, hun diverse en gevarieerde eigenschappen passen zich perfect aan aan het gebruik dat je eraan wilt geven.

Tafelzeilen van gecoat katoen zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige spons en af en toe in de wasmachine. Tafelzeil kan gemakkelijk worden afgeveegd met een spons zonder al te veel moeite.

Maar vlekbestendig linnen komt natuurlijk als beste uit de bus. Zelfs na een zware gezinsmaaltijd en veel gemorste drankjes blijft je tafelkleed er zo goed als nieuw uitzien. Zodat je het jarenlang zo goed als nieuw kunt houden.

11 45393.4675451042 79 PRODUCTION