Washandje

8
Te ontdekken
Alles over:

De juiste molton kiezen bij je badhanddoeken?

Makkelijk, dankzij de keuze uit meer dan 16 kleuren. Dankzij het ultraabsorberende materiaal en de zorgvuldige afwerking blijven de flanellen van de online shop langer zacht. Een regelmatig gewassen molton verwijdert zachtjes en zonder druk alle onzuiverheden van de huid. Als je geen wasdroger hebt, kun je de was weer zacht en glad strijken als hij ruw wordt. Een origineel cadeau-idee: gepersonaliseerde handschoenen.

We gebruiken ze regelmatig voor een snelle wasbeurt: flanellen. Maar het zijn niet zomaar handschoenen! Als je de perfecte handschoenen wilt hebben, zijn hier een paar criteria waarmee je rekening moet houden om je kasten te vullen met topmodellen die je met plezier zult gebruiken.

Maak geen fouten

We gebruiken het vaak zonder dat we het doorhebben. Een klein vlekje op het gezicht en even afvegen met de handschoen en het is weg. Het is ideaal om slechts één lichaamsdeel te wassen. Maar dit kleine doekje (meestal 15 x 21 cm) verdient meer aandacht.

Om de juiste keuze te maken, moet je verschillende dingen controleren. Het eerste is ongetwijfeld het materiaal. Idealiter kies je een washandje dat gemaakt is van een materiaal dat zowel ultra-absorberend als zacht is. Zo gaat de handschoen zachtjes en zonder ongemak over je huid. Kies voor de zekerheid voor katoen. Het is gemakkelijk om mee te leven (het kan in de wasmachine en droogt goed) en het is zacht voor de huid, zelfs als je zeep gebruikt. Spons kan ook een uitstekende keuze zijn, vooral als het een antibacteriële behandeling heeft gekregen. Het is de perfecte keuze voor de gevoelige huid.

Biologisch gekamd katoen is de beste keuze. Maar het is ook belangrijk om naar het gewicht te kijken. Eenvoudig gezegd komt het gewicht overeen met de dikte. Hoe hoger het gramgewicht, hoe zachter je handschoen zal zijn. Een gewicht van 250 g/m2 moet je vermijden als je van comfort houdt. In dat geval kun je beter handschoenen kiezen met een gewicht van 500 g/m2. Zachter, sterker en absorberender.

Kleine extra's om te overwegen

Om het meeste uit je handschoen te halen, moet je ervoor zorgen dat hij de juiste maat heeft voor je hand. Op die manier blijft ze op haar plaats zitten wanneer je wrijft. Het is ook de moeite waard om te kijken hoe je je handschoen verzorgt. Kies altijd een model dat op hoge temperatuur in de wasmachine kan worden gewassen. Zelfs als je deze optie niet gebruikt, kan het handig zijn als je handschoen erg vuil is.

Stijl en kleur zijn essentiële criteria bij het maken van je keuze. Om het gemakkelijker te maken, kun je een handschoen kiezen die bij je handdoeken past. Zo weet je zeker dat je je niet vergist. Je kunt ook spelen met kleuren en gaan voor totaal tegenovergestelde tinten voor een meer dynamische look. Warme kleuren (oranje, framboosroze, rood) geven je een boost. Koele tinten zijn ontspannend. Wit past overal en bij alles. Je kunt ook kiezen voor modellen met patronen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, moet je de patronen afstemmen op die op je handdoeken (of muren).

Om te variëren zonder je leven ingewikkelder te maken, kun je ervoor kiezen om een effen veelkleurige set te kopen.

Tot slot moeten we nog toevoegen dat het niet aan te raden is om maar één molton te hebben. Deze artikelen moeten regelmatig worden gewassen (anders kunnen er bacteriën ontstaan). Als je er meerdere hebt, is het gemakkelijker om ze te wassen met een schone handschoen bij de hand.

19 45264.6941915972 783 PRODUCTION