Decoratie textiel

211
Alles over:

Alle decoratieve textiel voor in huis

In de categorie Textieldecoratie vind je stoffen artikelen om je interieur compleet te maken. Je hebt toegang tot essentiële voorwerpen en meubels voor je huis in een breed scala aan stijlen en kleuren. Dankzij de ruime keuze kun je je aankopen afstemmen op de subtiliteiten van je inrichting. Sorteer- en sorteermogelijkheden zijn beschikbaar om het je gemakkelijk te maken je item te kiezen volgens de criteria die voor jou het belangrijkst zijn. Er is een breed scala aan artikelen beschikbaar, van beddengoed tot vloerkleden en bankhoezen. Er zijn artikelen verkrijgbaar voor verschillende behoeften en leeftijden.

Selectie van interieurtapijten

Hier vind je een selectie vloerkleden voor al je behoeften. De verscheidenheid aan beschikbare ontwerpen past in elke kamer van je huis, maar ook in de kinder- en tienerkamer. Je kunt kiezen uit de verschillende textielsoorten, vormen en maten die op de site worden aangeboden. Om het onderhoud van je tapijten te vereenvoudigen, vind je op de site wasbare modellen.

Gordijnen en vitrages

La Redoute biedt verschillende soorten gordijnen en vitrages. Je vindt er ook jaloezieën. Je kan kiezen tussen de verschillende materialen die gebruikt worden om de gordijnen te maken. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen voor gordijnen in onder andere linnen, katoen of fluweel. Om een afgesloten ruimte rond wiegen of kinderbedden te creëren, vind je ook ondoorzichtige of transparante bedspreien.

Je kunt items sorteren op ontwerp, print of kleur uit het grote aanbod stijlen, zodat het gemakkelijker wordt om het item te vinden met de stijl die het beste bij je past.

Plaids en ander beddengoed

In de categorie beddengoedaccessoires vind je kussenhoezen in verschillende maten. En of je nu van pluizige, fleece of doorgestikte plaids houdt, je zult je favoriet kunnen vinden tussen de plaids die La Redoute aanbiedt. Of je nu de voorkeur geeft aan patronen of effen kleuren, er is een ruim aanbod om uit te kiezen.

Poefjes, peertjes en voetsteunen

Om het aantal zitplaatsen in je woonkamer te vergroten, zijn er poefs en poefperen verkrijgbaar bij La Redoute. Poefjes zijn er in verschillende formaten, met poten of op de grond, in de vorm van fauteuils, bolvormig of kubusvormig. Poefjes worden ook gebruikt als opbergruimte en vervullen twee functies, waardoor je je ruimte optimaal kunt benutten. Poefperen vervullen dezelfde functie als klassieke poefs, maar in een andere vorm, waardoor je extra steun krijgt om achterover te leunen.

In elk van de beschikbare categorieën vind je een selectie van artikelen die in Europa zijn gemaakt en artikelen die je toegang geven tot La Redoute express-levering. Met de selectie Mieux choisir kunt u artikelen kiezen die voldoen aan verschillende ethische normen. De sectie La Redoute Good Deals bundelt de verschillende speciale aanbiedingen die op de site beschikbaar zijn, zodat je je artikelen tegen de beste prijs kunt aanschaffen.