Dienblad en mand

20
*Met de code FS07 en vanaf €199 op de selectie die vermeld staat op de site, ontvangt u 40% korting op een selectie eetkamer artikelen (Tafels, Stoelen, Tapijten & Tafeldecoratie). De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig t/m 15 april 2024 zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De keuken staat vol met serviesgoed en accessoires die onmisbaar zijn om maaltijden te bereiden of om eten elegant te presenteren. Dienbladen en manden kunnen heel handig zijn om groenten en fruit in te bewaren of om brood op een mooi gedekte tafel te presenteren. Frankrijk is het land van de tafelkunst bij uitstek en het gebruik van dienbladen en manden vind je zelfs terug in de keukens en eetzalen van de beste restaurants. Je kunt het je niet veroorloven om dit accessoire, dat even praktisch als aantrekkelijk is, over het hoofd te zien. Dienbladen kunnen zelfs een integraal onderdeel zijn van de keukendecoratie.

Een dienblad voor een leukere maaltijd

Het dienblad werd oorspronkelijk gebruikt om eten of servies op te leggen. Maar deze functie kan worden omgedraaid om jong en oud te plezieren door een maaltijdtray te maken.

Liefhebbers van lekker eten zullen graag vleeswaren, kaas of tapas eten voor een goede tv-serie of terwijl ze genieten op hun terras of balkon. Kinderen zullen blij zijn dat ze met hun vingers kunnen eten, weg van de tafel.

Het houten of metalen dienblad is gemakkelijk schoon te maken, perfect voor een leuke en ongewone maaltijd.

Mooie manden voor mooi fruit

Fruit kan snel bederven als het niet zorgvuldig in een mand wordt gelegd. De mand, gemaakt van glas, metaal of keramiek en mooi versierd met geschilderde details, helpt het fruit om precies goed te rijpen voor het eten.

Fruitmanden zijn er in oneindig veel vormen, materialen en kleuren. Je kunt er een kiezen die bij je keukeninrichting past. Ze zullen prachtig staan op je eettafel.

Presenteer je kazen en desserts elegant

Je kunt overwegen om een mand te kopen om je kazen en desserts aan je gasten te presenteren.

De kaasplank is meestal gemaakt van hout, maar kan ook een uitgebreider ontwerp hebben met een inzetstuk voor de verschillende kaasaccessoires.

Desserts worden meestal gepresenteerd op een dienblad met een glazen deksel om ze vers te houden.

Koekjes en andere verpakte lekkernijen komen het best tot hun recht in een mand met een kleurrijke of neutrale stof. Er is geen tekort aan manden om uit te kiezen, individueel verkrijgbaar of in sets van verschillende maten.

De broodtrommel voor elke dag vers brood

Tussen de mand, het mandje en het dienblad is de brooddoos een onmisbaar item voor liefhebbers van vers brood. Hij bewaart brood in een omgeving die beschermd is tegen licht, vocht en insecten.

De brooddoos garandeert langer vers brood. De broodzak bewaart je baguettes voor hygiëne en gemak.

In deze selectie zijn de producten van hoge kwaliteit en goed afgewerkt om je volledige tevredenheid te geven. Bovendien is de levering gratis naar onze relaispunten.

12 45393.4675451042 315 PRODUCTION