Bloemen en planten

1
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot 40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Een bloemrijk, met planten gevuld interieur brengt welzijn en ontspanning en voegt tegelijkertijd een groen tintje toe aan je huis. Maar niet iedereen heeft groene vingers. Bloemen en planten vereisen veel kennis en zorg om ze gezond en mooi te houden. Als je je huis wilt versieren met bloemen, maar tegen een lagere prijs, kunnen gedroogde en kunstbloemen en -planten echt het verschil maken en je huis lang mooi houden.

Prachtige, onderhoudsarme kunstplanten

Vaste planten met groenblijvend blad, kunstbloemen, planten, bomen en struiken geven je het hele jaar door prachtige kleur.

Gedaan met water geven, verpotten en bemesten. Kunstplanten hebben geen speciale verzorging of producten nodig. Je hoeft geen bollen of zaden te planten. Je kunt een groen tintje aan je huis geven zonder het risico op allergieaanvallen door pollen tijdens de bloei. Om je planten te verzorgen, hoef je alleen maar stof van de bladeren en potten te verwijderen met een plumeau of een zachte, vochtige doek.

Zo behouden je planten het hele jaar door hun oorspronkelijke uiterlijk en stralende schoonheid.

Creëer een echte wintertuin

Dankzij een breed assortiment producten en artikelen kun je een echte wintertuin creëren in je woonkamer of serre. Schik naar wens bananenbomen, veelkleurige rozenstruiken, vetplanten en cactussen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verschillende schikkingen van planten en bloemen zoals je zou doen met typische planten.

Niets weerhoudt je ervan om een boom of struik in de buurt van je favoriete leeshoek of zelfs je slaapkamer te zetten, omdat deze nooit zijn bladeren zal verliezen of een kolonie insecten zal herbergen.

Vind alle soorten planten en struiken

Bepaalde inheemse planten of bomen kunnen alleen in hun karakteristieke staat groeien in specifieke gebieden of in bodems met bepaalde kenmerken. Met kunstplanten is de enige beperking voor de installatie van dergelijke plantensoorten je verbeelding en creativiteit.

Je kunt alle soorten en stijlen bloemen met elkaar combineren. Op zoek naar exotische struiken of een jungleachtige omgeving? In ons ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt om van je huis een groen, tropisch paradijs te maken.

Waarom zou je jezelf zo'n aangenaam en rustgevend plezier ontzeggen?

Zuinige planten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en de slechte pers die ze krijgen, zijn kunstplanten erg voordelig en kunnen ze je huis en inrichting jarenlang sieren.

Je hoeft geen groene vingers te hebben en regelmatig geld uit te geven om een vleugje natuur aan je interieur toe te voegen! Je hoeft ook geen familielid te zoeken om je planten water te geven als je op vakantie bent. Door te kiezen voor een droogbloem of een kunstplant kun je je huis er netjes en verzorgd uit laten zien zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

12 45462.6114667708 188 PRODUCTION