Manden, dozen voor kinderen Decoratie

67
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Als je kinderen hebt, is het vaak moeilijk om je huis netjes te houden. Of het nu in de woonkamer is of in de slaapkamer, speelgoed kan overal op de vloer en op het tapijt liggen, waardoor de kamer snel rommelig wordt. Er zijn echter opbergoplossingen die zelfs de allerkleinsten kunnen helpen om alles netjes te houden: manden of dozen die aan hun kleine formaat zijn aangepast. Hier zijn onze top 4 tips om je huis weer netjes en opgeruimd te krijgen met dozen en manden.

Als opruimen een spelletje wordt

Om kinderen te interesseren en te betrekken bij een specifieke taak, vooral de allerkleinsten, is het een goed idee om van opruimen een spelletje te maken. Door verschillende dozen met verschillende vormen en maten te gebruiken, kunnen baby's plezier beleven aan het sorteren van hun speelgoed en knuffels op kleur, grootte of voorkeur. Waarom zet je niet verschillende mandjes neer binnen handbereik van je kind en vraag je hem om dingen zo snel mogelijk op te ruimen in een race tegen de klok. Deel een vriendelijk, speels moment met je kleintje.

Een mooie decoratie voor de babykamer

Je kunt de primaire functie van dozen en manden ombuigen en er meubilair voor kinderen van maken. Twee dozen naast elkaar, bekleed met stof met de favoriete helden van je kind, kunnen worden gebruikt om een bankje of kleine fauteuil te maken. Je kunt de deksels van de dozen trekken om speelgoed, boeken of zelfs schoenen in op te bergen. Bovendien zijn dozen, manden en korven er in allerlei kleuren en materialen.

In een eenvoudige slaapkamer kan een rotan mand in een hoek van de kamer worden gebruikt om favoriete knuffels in op te bergen, terwijl een platte witte of roze doos onder het bed kan worden geschoven om lakens en huishoudlinnen in op te bergen.

Een veilig systeem voor de allerkleinsten

Kindermanden en -dozen worden meestal in sets verkocht, waardoor de verschillende ruimtes in huis optimaal benut kunnen worden en er meerdere opberg- en organisatiemogelijkheden zijn. In tegenstelling tot een meubelstuk of een plank is de grootte van de mand aangepast aan de grootte van het kind. Dit voorkomt het risico op valpartijen die de baby zouden kunnen verwonden. Bovendien zijn de boxen voorzien van deksels, zodat er geen risico is dat een schuiflade het kind zou kunnen knellen.

Veelzijdige opslag

Dankzij hun volume en grote opslagcapaciteit kunnen manden allerlei dingen bevatten. Natuurlijk kan één mand worden gebruikt om de vuile was van je baby in te doen en hem te leren een goede huishoudster te zijn. Een andere mand kan knuffels en ander zacht speelgoed bevatten. Dozen zijn erg praktisch om klein speelgoed in op te bergen en te voorkomen dat het door het hele huis verspreid raakt. Je kunt er ook babyspulletjes en kleertjes die te klein zijn geworden in opbergen, weg van stof en vocht.

Aarzel niet langer en maak je leven gemakkelijker!

23 45488.7486236458 62 PRODUCTION