Nieuwe
inspiraties
Inspiratie
Richtlijnen

Een vorm, materie, weerspiegeling.... we vinden overal inspiratie. Inspiratie zet ons aan om constant de grenzen van de creativiteit te verleggen, om steeds intiemere woningen te bedenken waarin we opnieuw energie kunnen opdoen.

Ontdek

Lof voor de curve

Een huis dat ontworpen is als een toevluchtsoord, waar gebogen vormen zachtjes op elkaar inspelen. Ronde en organische vormen en lange silhouetten creëren een warme, geruststellende en sensuele atmosfeer.

Ontdek

Lak: oneindige reflecties

In de collectie krijgt lak een nieuwe invulling met gekleurde, matte of schitterende versies. Door de gladde toets en het zuivere uitzicht is lak een tijdloze maar ook hedendaagse afwerking.

Ontdek

Transparantie

Een huis waar het zicht niet belemmerd wordt. Om de grenzen te doen vervagen, worden volle materialen vervangen door glas en acryl. Het spel van transparantie en het gevoel van evenwicht geven de ruimte een minimalistische lichtheid.

Ontdek

Essentie van het materiaal

Onze passie voor natuurlijke materialen en mineralen kent geen grenzen. Marmer, travertijn, steen: Ze worden allemaal zorgvuldig geselecteerd. Ze tonen allen hun textuur, met speciale nuances. Onze ontwerpers inspireren zich erop om authentieke en unieke voorwerpen te creëren.

Ontdek

Kunst collectie

Kunst staat, net zoals de natuur, centraal in onze ontwerpen: decoratieve voorwerpen met sculpturale vormen, unieke artisanale werken, muurkunst, meubels met grafische volumes. Meer nog dan een levenskunst: leven met kunst.

Ontdek

Reliëf en textuur

Getufte patronen, kleurencombinaties, op de natuur geïnspireerde reliëfs, contrasterend borduurwerk... Het materiaal komt voor onze ogen en in onze handen tot leven door alle afwerkingen. Ontdek een buitengewoon zintuiglijke collectie textiel en tapijt.

Ontdek