Le temps des cerises

(126 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Le Temps des Cerises is een Frans prêt-à-porter merk opgericht te Marseille in 1998 door de familie Richardière. Voornamelijk jeans en accessoires, Le Temps des Cerises mikt op een jong cliënteel, redelijk rock’n’roll, dat houdt van gemarkeerde stijlen. Door de nadruk te leggen op de afwerkingen in used stijl, modellen met sierspijkers en zichtbare naden, is Le Temps des Cerises één van de meest representatieve merken van de vintage trend. Uit de modellen die bekend geworden zijn, heeft de fameuze riem met sierspijkers van Le Temps des Cerises een groot aandeel gehad in het succes van het merk op de nationale mode scene. Behalve een gedurfde look, zijn de jeans van Le Temps des Cerises ook kwaliteitsvolle broeken in Italiaans denim die gefabriceerd worden in fabrieken die de ISO normen respecteren. Elk model ondergaat heel strikte kwaliteitscontroles om een perfect artikel af te kunnen leveren. Le Temps des Cerises commercialiseert ook jeans modellen voor heren onder het merk Japan Rags.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43437.4287731481 1016 PRODUCTION 217 le temps des cerises
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer