Oakwood

(23 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
stof - textuur
lengte
prijs
Alles over:

<h2>Oakwood, het Franse merk gespecialiseerd in leer</h2>

Meer dan dertig jaar geleden ontworpen door twee visionnaire vrienden, het merk Oakwood heeft beetje bij beetje een plaats verworven in de wereld van leer. Het doel van deze twee talentrijke heren was om leren kleding toegankelijk te maken voor iedereen, zonder de kwaliteit te verwaarlozen, van bij het kiezen van de stoffen tot de fabricatie. Misse geslaagd, want dertig jaar later is het merk internationaal geworden en is het een leer specialist geworden. Door authenticiteit en een hedendaagse spirit te combineren, biedt het merk een ruime keuze kleding aan in leer en daim. Jasjes, broeken, vestjes, rokken, maar ook accessoires, Oakwood kleedt de dames en heren. In een sobere, geraffineerde én trendy stijl, de verschillende ontwerpen zijn geschikt voor elke generatie.Van een leren jack voor dames tot een leren jasje voor heren over een paar handschoenen of een broek, Oakwood biedt gevarieerde en actuele collecties aan. Met een voorkeur voor luxeuze stoffen, de ontwerpers combineren hun gevoel van raffinement met knowhow om trendy modellen in een hedendaags jasje te ontwerpen. Van de zwarte perfecto in leer tot de leren overjas met kraag in sierbont, iedereen kan er een jas vinden die het meesterstuk van zijn/haar dressing zal worden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43440.7527083333 1968 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer