Oxbow

(41 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Oxbow, de Normandische specialist van surfwear die tijdens het jaar 1985 het levenslicht zag in Pont-Audemer, is ondertussen veel gegroeid! Van in de oceaan strekken de ontwerpen zich nu uit tot in de bergen, met collecties bestemd voor snowboarders en skiërs tot surfers. In 1988 organiseerde Oxbow de eerste Lacanau Pro, een competitie die vandaag wereldwijd gekend is in de surfwereld. Gemakkelijk herkenbaar dankzij het geborduurde logo van vier kroonbladen die de vier sporten symboliseren die vertegenwoordigd worden door het merk, de sportkleding van Oxbow, met hun avant-gardistisch design geassocieerd met kwaliteitsvolle stoffen, hebben al meerdere generaties sportievelingen veroverd. Maar daar stopt het niet! Inderdaad, tussen de stukken die bijgedragen hebben tot de ontwikkeling van het merk vind je ook de truien in jacquard, origineel ontworpen voor de riders, verleidelijk voor het dagdagelijkse leven dankzij het comfort van de wol en de schoonheid, originaliteit van de handgetekende motieven. Het codewoord van Oxbow : blijf dicht bij de natuur, zonder toegevingen te doen aan een vernieuwende gedurfde stijl. Een klein merk dat alles heeft van een groot.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43437.4287731481 1406 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer