The kooples

(90 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
korting
Alles over:

<h2>The Kooples, een trendy stijl voor elke dag</h2>

Opgericht in 2008 door de broers Alexandre, Laurent en Raphaël Elicha, The Kooples is een familiebedrijf. Rond het concept van koppels, de ontwerpers gaan voor trendy rock outfits die zowel heren als dames weten te verleiden. Tijdloze basics in een nieuw jasje, het Franse merk heeft zijn plaats weten te veroveren in de prêt-à-porter wereld met gedurfde, luxueuze stukken die de trend volgen. Broeken, rokken, jassen, trenchcoats, blouses, jurken... elk stuk is chic en gesofisticeerd, naar het beeld van het merk. Gebruik makend van nobele stoffen zoals zijde en leer maar ook van wol, The Kooples geeft de voorkeur aan kwaliteit zoals elk seizoen blijkt uit hun collecties. Van kledingstukken tot accessoires over schoenen, de wereld van The Kooples is gevarieerd en biedt volledige mannelijke of vrouwelijke outfits aan. Ster stukken, de tailleurs en kostuums zijn kenmerkend voor het merk waardoor je kan spelen met stijlen en trends. Het is zo dat koppels zich kunnen identificeren met dit merk waar mannelijke stijl en vrouwelijke mode op prachtige wijze één geheel worden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.205 43448.58375 1734 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer