les
ingénieux
Mooi en doordacht.
Ontworpen door onze designers om uw leven gemakkelijker en elke dag mooier te maken. Originele lijnen, hoogwaardige materialen ... even mooie als intelligente creaties die zich aanpassen aan uw leven, van de eerste koffie tot de laatste goedenacht! ».
Ontdek les ingénieux
Bedacht door Simon Caradec
BUREAU INCOGNITO
Onze elegante en functionele Mathéo bureautafel is gemaakt van licht hout en riet. Opengevouwen biedt dit meubel u meer dan voldoende werkruimte. Dichtgevouwen ziet Mathéo er discreet en mooi uit.
Ontdek Mathéo
Mathéo
Mathéo
Mathéo
Mathéo
Bedacht door Simon Dutrieux
BOEKENKAST VOLTE-FACE
Volga past zich aan uw wensen aan. U kunt tal van verschillende opstellingen kiezen om boeken of decoratievoorwerpen te laten zien en uw interieur een nieuwe look te geven. Verander uw inrichting zonder alles aan te passen.
Ontdek Volga
Volga
Volga
Volga
Volga
Bedacht door Marie Noulez
WERKTAFEL
Werkblad, eettafel, bureau, speelplek ... Biniti is van nature een kameleon. Met zijn strak ontworpen dubbele blad en twee lades kunt u alles in een handomdraai opbergen.
Ontdek Biniti
BINITI
BINITI
BINITI
BINITI
Les ingénieux : alles bekijken
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk minder

Bureau & opberging

Alles bekijken

Slaapkamer

Alles bekijken
De La Redoute Intérieurs-collectie is gecreëerd door ons team van interne ontwerpers en geïnspireerd door trends, nieuwe levensstijlen en onze gedeelde waarden.
Laat u inspireren