Shorty LE SLIP FRANCAIS

6
Alles over:

Boxer Homme Le Slip Francais : Comfort en stijl gecombineerd

Ontdek de exclusieve collectie boxershorts van Le Slip Francais bij La Redoute, die zeker in de smaak zullen vallen bij mannen die zweren bij comfort zonder elegantie te verwaarlozen. Heb je ooit in je handpalm deze stoffen gestopt die zo zacht zijn als een ochtendlijke streling? De Franse boxershorts zijn een echte blikvanger, met hun zachte katoen en een snit die ontworpen is om je bij al je activiteiten te begeleiden. Met maten van S tot XXL is er voor elk figuur wat wils! Met Le Slip Francais lijkt het alsof je niets aan hebt, en toch is het het ultieme chic.

Een kleurenpalet dat bij iedereen past

Wie zei dat mannen tevreden waren met zwart, wit of grijs? De boxershorts van Le Slip Francais durven kleur te gebruiken om het dagelijks leven op te fleuren! Een hartstochtelijk rood, een blauw dat doet denken aan de zomerlucht of een groen dat doet denken aan de natuur... Elke kleur vertelt een verhaal, het verhaal van je stemmingen en verlangens. We zijn vooral dol op het model Marius, met zijn strepen die doen denken aan een gestreept zeemansjack - een tijdloze klassieker! Op zoek naar een meer sobere look? De strakke kleuren gaan met hun tijd mee, met een discreet vleugje elegantie.

Arrow packs, voor een slimme keuze zonder compromissen

Ben jij iemand die in de war raakt bij het kiezen uit talloze opties? Laten we het eenvoudiger maken met Arrow packs! Deze slimme combinaties van boxers zijn zorgvuldig gekozen om elkaar aan te vullen. Je hoeft niet elke ochtend voor je kledingkast te gaan staan treuzelen, de nieuwe Arrow-collectie helpt je bij je keuze. En als je nog steeds overtuigd moet worden, vergeet dan niet het financiële voordeel van kopen in een pak. Een goede deal die je niet wilt missen, toch? Tot slot, of je nu een man van de beslissing bent of een man van de aarzeling, Arrow packs zijn een absolute must-have voor het combineren van kwaliteit, comfort en zuinigheid.
18 45488.7486236458 829 PRODUCTION